© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

20 Yıllık Kira Sözleşmesi İmzalandı

Wallenius Wilhelmsen Brunswick Terminali İçin En Az 20 Yıllık Kira Sözleşmesi İmzaladı

RoRo uzmanı Wallenius Wilhelmsen, Georgia Ports Authority (GPA) ile 30 yıla varan seçeneklerle 20 yıllık bir kira sözleşmesi imzalayarak stratejik terminalini ve işleme ağını önemli ölçüde artırıyor.

Wallenius Wilhelmsen'in Brunswick ayak izi, mevcut terminali ve otomobil araç işleme merkezinde (VPC) genişletmeler ve iyileştirmeler içeriyor. Önemli bir ekleme, ekipman OEM'leri ve bayileri adına makineleri depolayabilen, özelleştirebilen, monte edebilen, kullanabilen ve dağıtabilen yeni ekipman işleme merkezidir (EPC). Hizmetlerin birleşimi, şirketin nakliye ağına sağladığı stratejik faydalarla birleştiğinde, şirketin belirttiği gibi Wallenius Wilhelmsen'in paydaşlarına gelecekte çok değerli faydalar sağlayacak.

Wallenius Wilhelmsen CEO'su Lasse Kristoffersen şunları söyledi: "Brunswick'teki genişlememiz ve yeni uzun vadeli bağlılığımız, Kuzey Amerika otomotiv, ekipman ve dökme yük müşterilerinin tercih ettiği tedarik zinciri ortağı olarak konumumuzu güçlendiriyor ve uçtan uca pazar lideri komple paketimizi sağlıyor. - lojistik hizmetlerine son.”

GPA Yönetim Kurulu Başkanı Kent Fourtain, "Wallenius Wilhelmsen ile uzun süreli ortaklığımız için müteşekkiriz ve bu yeni hizmet bölümüne başlamaktan heyecan duyuyoruz" diyor ve şunu ekliyor: "Brunswick operasyonlarının verimliliği ile GPA ve Wallenius Wilhelmsen devam edecek. ortak müşterilerimize birinci sınıf güvenilirlik sunmak.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER