© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Act Kablo Katmanı İçin LoI'yi İmzaladı

Royal IHC ile Amerika'nın ilk yenilikçi Jones Yasasına uygun Kablo Döşeme Gemisini (CLV) inşa etmek için bir Niyet Mektubu (LOI) imzaladı.

Kalypso ile denizcilik teknolojisi lideri Royal IHC arasındaki işbirliği, ülkenin gemi kapasitesindeki önemli bir boşluğu doldurarak ABD rüzgar tedarik zincirinde önemli bir ilerlemeye işaret ediyor. Royal IHC'nin kapsamlı mühendislik becerisinden ve Kalypso'nun sektör anlayışından yararlanan bu ortaklık, son teknolojiye sahip 5.000 tonluk CLV'nin yurt içinde üretilmesini amaçlıyor.

Kalypso'nun CLV'si, Jones Yasası uyumluluk standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış ve inşa edilmiş olup, yurt içi deniz ticaretine ilişkin ABD mevzuatına uygunluğu garanti etmektedir. Bu yeni son teknolojiye sahip gemi, kurulum, onarım ve bakım yetenekleri de dahil olmak üzere güvenli, çok yönlü ve verimli kablo döşeme hizmetleri sunacak.

Kalypso ve Royal IHC, sözleşme, mühendislik ve inşaat ayrıntılarını sonuçlandırmak için yakın iş birliğine devam edecek. Bu işbirliği, Kalypso'nun ABD açık deniz rüzgar endüstrisinin kablo döşeme sektörü için yerel, deneyimli bir çözüm sunma misyonunu gerçekleştirmede önemli bir adıma işaret ediyor. Şirket, açıklamasında bunu belirtti.

Kalypso Genel Müdürü Colin Smith, "Kalypso, Amerika'nın açık deniz rüzgarına yönelik ABD topraklarında inşa edilen ilk Kablo Döşeme Gemisini tasarlamak ve teslim etmek için Royal IHC ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyor" diyor ve "Kalypso'nun CLV'sinin ülkenin açık deniz kapasitesini artıracağını" ekliyor. Enerji beklentileri ve yerel ekonomik büyümeyi teşvik edin.”

“Amerika'nın iç pazarında enerji dönüşümüne ve enerji güvenliğine bu önemli katkıyı sağlama kapasitesine sahip bir şirkete liderlik etmekten gurur duyuyorum. Bu CLV'nin geliştirilmesi, Royal IHC ve ABD'deki açık deniz rüzgar sektörü için önemli bir kilometre taşıdır. Katma değerimizi Kalypso gibi bilgili bir öncüye sunma konusunda kendimizi ayrıcalıklı hissediyoruz," diyor Royal IHC CEO'su Derk te Bokkel.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER