© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Ascenz Marorka, İki LNG Taşıyıcısını Donatacak

Ascenz Marorka , Çin merkezli bir temiz enerji hizmet sağlayıcısı olan JOVO tarafından iki LNG taşıyıcısını Akıllı Nakliye çözümüyle donatmak için iki sözleşme kazandı

Bu sözleşmeler , gemilerin enerji ve çevresel performansını yönetmek ve optimize etmek için otomatik veri toplama sistemlerinin ve akıllı yazılımların kurulumunu kapsar  .  Gemideki mürettebat ve karadaki personel, yolculuk yönetimi, LNG kargo optimizasyonu, makine optimizasyonu, trim optimizasyonu, yakıt izleme, CII (Karbon Yoğunluk Endeksi) izleme, AB MRV (Avrupa İzleme, Raporlama, Doğrulama) gibi kapsamlı bir dizi modülden yararlanacaktır. ve IMO DCS (Uluslararası Denizcilik Örgütü Veri Toplama Sistemi) raporlaması.

Ayrıca JOVO, GTT'nin benzersiz uzmanlığıyla geliştirilen  LNG kargo izleme, buharlaşan gaz yönetimi ve heel optimizasyonu gibi özel LNG özelliklerinden de yararlanacak  .

Ayrıca, her iki gemi de en son hava durumu yönlendirme çözümü ve hizmetleriyle donatılacak  .

  Akıllı Nakliye  , kiracılar, armatörler ve operatörler için bir dizi navigasyon, operasyonel gemi yönetimi, kestirimci bakım, gemide enerji yönetimi ve filo yönetimi hizmetlerini ifade eder.

"JOVO'nun dijitalleşme, operasyonel optimizasyon ve etkin karbondan arındırma yolculuklarında onları desteklemek için bize duyduğu güven bizi onurlandırdı. Operasyonel ve çevresel mükemmelliğe kendini adamış bir armatörle el ele çalışmaktan mutluluk duyuyoruz."

 

JOVO Group'un Uluslararası LNG İşletmesi Genel Müdürü Lu Yuan şunları söyledi: "  GTT  ile işbirliğimizi genişletmekten ve Ascenz Marorka ile yeni bir yolculuğa çıkmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yenilikçi ve benzersiz çözümlerin ve hizmetlerin LNG gemilerimizde devreye alınması, gemilerimizi daha iyi çalıştırmamıza, daha büyük hacimlerde LNG kargolarını boşaltmamıza, genel güvenliği artırmamıza, mürettebata zorlu görevlerinde yardımcı olmamıza ve çevresel hedeflerimize ulaşmamıza olanak sağlayacak."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER