© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Batı Avustralya’da Gemi İnşa Alanında Yeni İşbirliği Anlaşması

Batı Avustralyalı şirketler Matrix Composites & Engineering ve Echo Marine Group, denizcilikle ilgili uzmanlık gerektiren fırsatları sürdürmek için yeni bir işbirliği anlaşması yaptığını açıkladı.

Henderson şehrinde Avustralya Deniz Kompleksi’nde komşular olan Matrix ve Echo firmaları daha önce çeşitli projelerde başarılı ortaklıklar gerçekleştirmişti. Echo – Avustralya Donanma Gemisi Yönetimi’nin kapsamlı desteği ile – ANZAC sınıfı gemilerin işletilmesinde görev alıyor.

Matrix Composites & Engineering İcra Kurulu Başkanı Aaron Begley, yeni anlaşmanın Matrix ve Echo firmaları arasındaki uzun soluklu ilişkiyi yansıttığını ve yeni yönlerini araştırmak ve takip etmek için iyi bir temel sağladığını söyledi.

Aaron Begley, “Bu anlaşma, Echo ile yıllar içinde geliştirdiğimiz olumlu ilişkinin bir kanıtıdır.” dedi.

Açıklamasına ek olarak Begley, “Tamamlayıcı yeteneklerimiz, deniz müşterilerimiz için tam entegre kompozit çözümler geliştirmek için heyecan verici bir fırsat sunuyor, böylece deniz platformlarının uzun vadeli şekilde sürdürülme olanağını artırıyor.” ifadelerini kullandı.

Echo Marine Group’un sahibi ve Direktörü Mark Stothard, “Matrix ile paylaştığımız iyi çalışma ilişkisinin yanı sıra, Echo ve Matrix, bu yeni işbirliğinin şirketlerimiz ve müşterilerimiz için de faydalı olmasını sağlayacak birçok sinerjiyi paylaşıyor.” diyerek, “yenilikçi ürün tasarımı, malzemeleri, kalitesi ve hizmetinde en iyisini sunmaya çalışan çözüm sağlayıcılardır.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER