© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Benetti M/Y SUNRISE’ı Denize İndirdi

İtalyan Benetti Yachts , Mediterraneo 116 serisinin 9. teknesi olan M/Y SUNRISE’ı Viareggio/İtalya’daki tersanesinde düzenlenen tören ile denize indirdi.

Benetti, geçtiğimiz Salı günü 35 metrelik fiberglas bir yat olan ve ebedi bir zarafetle tasarlanan Mediterraneo 116 serisinin 9. teknesi olan M/Y SUNRISE’ı Viareggio/İtalya’daki tersanesinde düzenlenen tören ile denize indirdi.

Dış tasarımı ve geniş lounge alanları Giorgio M. Cassetta’ya ait olan teknenin, sahibinin isteklerine göre kişiselleştirilen aydınlık ve ferah iç alanlarının tasarımları ise Benetti’nin kendi bünyesindeki iç mimarlık bölümü tarafından tasarlanmıştır.

M/Y SUNRISE’ın açık güverteleri, 80 m2’lik Sun Deck bölümünün yanı sıra, istediğiniz her zaman dış çevre ile iç içe olabileceğiniz çeşitli alanlar da sunmaktadır.

M/Y SUNRISE’ın 3 güvertesinde, toplam 10 kişilik misafir ağırlayabilecek 5 adet misafir kabini ve 7 kişilik mürettebatı için 4 adet mürettebat kabini bulunmaktadır.

Mediterraneo 116 ailesine mensup teknenin iktisadi sürati olan 10 Knot ile toplam menzili 3200 NM’dir.

Benetti’nin 02.02.2021 tarihinde Viareggio/Italya’daki tersanesinde düzenlenen denize indirme törenine, Türkiye’nin önde gelen yatçılık markalarından MARINBASE Yacht Management şirketinin ekibi tekne sahibini temsilen katılmıştır. MARINBASE tarafından yapılan açıklamada M/Y SUNRISE’ın, firmanın her geçen gün büyüyen yönetim filosundaki üçüncü Benetti marka tekne olacağı belirtilmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER