© © 2023 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

"Boat Show Tuzla" 2 Ekim'de Başlıyor

Türkiye'nin Deniz Üzerindeki En Büyük Fuarı; Tuzla Boat Show Altıncı Kez Kendi Evi Viaport Marina Tuzla'da...

Uluslararası Boat Show Tuzla Deniz Fuarı 2 - 10 Ekim tarihleri süresince denizciliğin merkezi Tuzla'da, açık havada gerçekleşecek.

Tuzla Boat Show, her bütçeye uygun fiyatlarda ve boyları 5 metre ile 40 metre arasında değişen 200'ün üzerinde tekneyi yeni sahipleri buluşturmak için kapılarını açacak.

Fuar, motoryat, yelkenli, katamaran, lobster, trawler, sürat teknesi vb. yer alırken, ayrıca fuar marin ekipman ve aksesuar firmaların katılımı ile, Viaport Marina Tuzla'nın lüks ve konforlu ortamında, Açık Hava Çarşısı, Korsan Adası Tema Parkı, ViaSea Akvaryum ve Aslan Park gibi eğlence merkezlerinin sunduğu çeşitlilik ve etkinliklerle, en üst düzeyde hijyen ve güven ortamında gerçekleşecek.

Türkiye'de ilk kez sergilenecek "Lansman Tekneler", Türkiye tersanelerinde üretilen ultra lüks mega yatlar, ailelerin gözdesi katamaranlar, dünyanın en ünlü markalarının 2022 tasarımları ve ödüllü tekneler Uluslararası Boat Show Tuzla Deniz Fuarı'nda ilk kez meraklıları ile buluşacak.

Fuarda yer alacak başlıca firmalarımızdan bazıları; VisionF Yachting, Catalogic Catamaran, Deniz Yatçılık, Gena Yacht, Tez Marin, Top Leisure, Tur Marin, Trend Marin, Raymarine, Yener Tekne, Tendr Yacht, Yaren Yacht Design, BGS Marin, Bolger, Ace Kano, Alb Forex, Ariteks, Maren Robotics, By Sağlık Oktay Ünal, DDS İletişim, Yelkenli Yatçılık, Erke Marine, Özdemir Model, Sport Works, Mooble House

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER