© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Crystal Cruises'dan Yolcularına Aşı Zorunluluğu

Amerikan kruvaziyer hattı Crystal Cruises, gemilerinde seyahat etmek isteyen yolculara Covid-19 aşısı olma zorunluluğu getiriyor.

Kruvaziyer firması, seferlerine yeniden başladığında, Crystal Cruise yolcularından gemiye binmelerine izin verilmeden önce Covid-19 aşısı yaptırdıklarına dair belge göstermeleri istenecek. Firma aşıların seyahatten en az 14 gün önce yapılmış olması gerektiğini söyledi.

Royal Caribbean ve Saga Cruises da, geçtiğimiz haftalarda benzer duyurular yapmıştı.

Kruvaziyer hattı, hem konuklar hem de mürettebat için negatif Covid-19 testleri, gemiye binmeden önce ateş kontrolleri, sosyal mesafe kuralları, gelişmiş temizlik ve dezenfeksiyon önlemleri ve azaltılmış kapasite dahil olmak üzere ek sağlık ve güvenlik önlemleri uygulayacak.

Crystal'in geçici başkanı ve CEO'su Jack Anderson, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sağlığın en büyük lüks olduğunu biliyoruz; ve aşı gerekliliği, gemideki herkes için mümkün olan en güvenli Crystal deneyimini sağlamanın en iyi yoludur. "

Şirket, dünyanın dört bir yanındaki yolculara seyahatten önce aşı olmaları için yeterli zaman vermek amacıyla nehir yolculukları için Mayıs ayına kadar, okyanus yolculukları için Haziran'a ve mega yat seferleri için Ağustos'a kadar operasyonlarını "gönüllü olarak durdurdu".

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER