© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Damen, Ba ​​Son Tersanesi'nde Denize İndirdi

Hollanda merkezli Damen Shipyards Group, Vietnam'daki Ba Son Tersanesi'nde Combi Freighter (CF) 3850'yi suya indirdi.

CF 3850, Almanya merkezli denizcilik şirketi Reederei M. Lauterjung'un iki gemilik siparişindeki ilk sipariş oldu ve bu siparişin ardından bu müşteri, gemilere MV “Arion”, MV adı verilecek üçüncü bir CF 3850 siparişi verdi. “Hestia” ve MV “Neptün”.

CF gemileri için verilen siparişler, aile şirketlerinin ilk kez birlikte çalıştığı bir örnektir ve Reederei M. Lauterjung Genel Müdürü Kay Lauterjung, geçmiş performansı ve CF'nin yüksek şöhreti nedeniyle şirketinin Damen'a ilgi duyduğunu söylüyor. Sektördeki 3850 tasarımı:

“Gemi yapımcısının mükemmel itibarı, yüksek kalite standartları ve son teknolojiye sahip gemi tasarımları nedeniyle bu üç CF 3850 gemisi için Damen ile sözleşme imzaladık. Vietnam'da ilk kez bir gemi inşa ediyoruz ve Damen'ın projenin başarısını denetlemesi konusunda tam bir güvenimiz var. Projenin sorunsuz ve zamanında ilerlediğini görmekten memnuniyet duyuyoruz ve Damen ve Ba Son tersanesi ile olan mükemmel işbirliğinden de çok memnunuz. MV Arion'u bu yılın yazında teslim almayı ve gelecekte Damen ile iş birliğimizi daha da güçlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

“Damen'e güvendiği için Reederei M. Lauterjung'a çok minnettarız. “Aile şirketlerimiz verimli bir işbirliğinin tadını çıkarıyor. Reederei M. Lauterjung, gemilerinin geliştirilmesi için bize birçok girdi sağladı. Damen, müşterilerinden gelen bu tür geri bildirimlere çok değer veriyor. Damen Kargo Gemileri Ticari Direktörü Remko Bourna, "Bu, gemilerimizi optimize etmeye devam etmemize yardımcı oluyor ve bunların müşterilerimiz için sürekli geçerliliğini sağlıyor" diyor.

Teslimatın ardından MV Arion ve MV Hestia, HGK Shipping'in bağlı kuruluşu Amadeus Schiffahrts- und Speditions ile uzun vadeli bir anlaşmaya girecek. Charter anlaşması kapsamında gemiler “Amadeus Pearl” ve “Amadeus Ruby” isimleri altında faaliyet gösterecek.

“Bu iki gemi için Reederei M. Lauterjung ile uzun vadeli kiralama anlaşmamızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Filomuza katılmaları bizim için bir dönüm noktasıdır; portföyümüzü ilk kez bu segmentteki yeni modellerle genişletiyoruz. Amadeus Schiffahrts- und Speditions Genel Müdürü Wolfgang Nowak, "Yepyeni Damen CF 3850 ile Amadeus, Kuzey Avrupa kısa deniz taşımacılığı sektöründeki konumunu giderek güçlendiriyor, daha bağımsız hale geliyor ve uzun süredir devam eden müşterilerimizin gereksinimlerini karşılıyor" diyor.

Damen, CF 3850'yi bir dizi seçenekle müşteri taleplerini karşılayacak şekilde özelleştirebiliyor ve Reederei M. Lauterjung'a yönelik gemiler söz konusu olduğunda, gemi yapımcısı gemilere NAABSA (her zaman yüzer durumda değil ama güvenli bir şekilde karaya oturmuş) sağlıyor ve bu gemilere olanak sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER