© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Disney 2020'de İlk Gemi Seyahatini Düzenleyecek

Disney’in 2020 yılında düzenleyeceği ilk gemi seyahatine yoğun ilgi oldu. 2 bin 700 yolcunun seyahat edeceği turun biletleri 1 haftada tükendi.

Disney’in 2020 yılında düzenleyeceği ve Louisiana’dan kalkarak 4 günlük bir yolculuğun ardından New Orleans’a uğrayacak ilk gemi seyahatinin biletlerine yoğun ilgi oldu. Biletler, 1 haftada tükendi.

Toplam seyahat süresi 4 gün olan ve New Orleans’dan kalkarak Batı Karayipler’e varacak 2 bin 700 yolculu "Disney Wonder"ın biletlerinin tamamı satıldı.

“Disney Wonder”, 2020’nin Şubat ve Mart ayları arasında düzenleyeceği 6 seyahat için New Orleans Limanı’nda demirleyecek.

Kış sezonu boyunca aynı şekilde Norwegian Cruise Lines’a ait “Norwegian Breakaway” gemisi ve The Seas’e ait olan “Royal Caribbean's Vision” gemileri ile birlikte New Orleans’da demirli olacak. Carnival Cruise Lines da aynı şekilde “Truimph ve Valor” karnavalları için New Orleans’dan demir almayı teklif etti.

Meksika’nın Riviera sahillerine de seyahat düzenlemesi için teklifler alan “Disney Wonder”, New Orleans’ın ardından San Diego’ya hareket edecek.

2020 Nisan’ında Honolulu’ya seyahat düzenleyecek olan gemi, ayrıca Havaii’yi son 5 senede ziyaret eden ilk gemi olma özelliği taşıyacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER