© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

DOF'a ait TechnipFMC Gemisi Brezilya'da Alev Aldı

TechnipFMC ve DOF'a ait bir boru hattı destek gemisi olan Skandi Buzios'un Cuma sabahı Brezilya limanında alev aldığı bildirildi.

Cuma günü Brezilya medyası ve bazı sosyal medya hesapları, üzerinde yoğun bir dumanın yükseldiği yanan geminin ve itfaiyecilerin yangını söndürmeye çalıştığının görüntülerini ve videolarını yayınladı.

Olayın Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletindeki São João da Barra'daki Porto do Açu'da meydana geldiği ve herhangi bir yaralanma bildirilmediği bildirildi.

Offshore Engineer, daha fazla bilgi almak için TechnipFMC'ye ulaştı. Makaleyi, alabileceğimiz herhangi bir yanıtla güncelleyeceğiz.

2016 yılında inşa edilen 146 metre uzunluğundaki Skandi Buzios, 3000 m derinliğe kadar denizaltı inşaatı, boru döşeme, IRM ve ROV hizmetleri için tasarlanmıştır. Brezilya'da Petrobras ile sekiz yıllık sözleşmesine 2017 yılında başladı .

Ortak girişim anlaşması kapsamında, esnek boru hattının mühendislik ve yönetiminden TechnipFMC sorumluyken, bir DOF ASA yan kuruluşu olan Norskan SA, deniz operasyonlarından sorumlu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER