© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

DP World, Çalışanları için Aşılama Programı Başlattı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli Dubai Ports World (DP World), çalışanları ve onların aileleri için Covid-19 aşılama programı başlattı. DP World, 10.000'den fazla çalışanını ve ailelerini aşılatmayı planlıyor. Şu anda günde tahmini aşılanan kişi sayısı ise 800'ün üzerinde.

Dünyanın en büyük konteyner liman işletmecilerinden DP World, salgın sırasında ticaret akışını sürdürmek için çalışanlarının sağlığını koruma ve güvenli operasyonlar gerçekleştirme amaçlarının bir parçası olarak, aşılama programı başlattı.

Dünyanın dokuzuncu en işlek limanı olan, Cebel Ali Limanı'nda karada iki aşılama merkezinin kurulması için düzenlemelerin Sağlık Bakanlığı ile koordineli olarak yapıldığı ve bu merkezlerin Pure Health ve Medi Q Healthcare tarafından işletildiği belirtildi.

BAE Bölgesi DP World CEO'su Mohammed Al Muallem yaptığı açıklamada: ''COVID-19 aşılarının dünya çapında dağıtımı ve DP World'ün hayati bir rol oynadığı Aşı Lojistik İttifakı'nın bir parçası olarak, aşıları pandemiyle mücadele için gereken her yerde kullanılabilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Ticaretin kolaylaştırıcısı olarak, pandemi boyunca ticaretin akışını sürdürerek, insanların aşıları da içeren hayati malzemeleri almasını sağladık. Çalışanlarımız bizim için çok önemli. Operasyonlarımızın kesintisiz yürütülmesini sağlamak için sürekli çalışmaktalar ve onların güvenliği ve sağlığı her zaman önceliğimizdir. Aşılama teşvikiyle, çalışan bağlılığını, memnuniyetini ve üretkenliğini artırmak çok önemli olduğundan, personelimiz için güvenli bir ortam yaratmayı umuyoruz. " dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER