© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

“En İyi Küresel Liman” Seçildi

Singapur Limanı, Hong Kong'da düzenlenen 2021 Asya Nakliye, Lojistik ve Tedarik Zinciri Ödülleri'nde (AFLAS) “En İyi Küresel Liman” seçildi.

Singapur Limanı ilk kez bu ödülü aldı. Ayrıca 33. kez de “Asya'nın En İyi Limanı” olarak seçildi. Singapur Limanı, özellikle pandemi döneminde denizcilik sektörüne ve küresel tedarik zincirine olan katkısından dolayı ödüle layık görüldü.

Singapur Denizcilik ve Liman İdaresi İcra Kurulu Başkanı Quah Ley Hoon, ''Paydaşlarımızla olan sağlam ortaklık sayesinde, dünya COVID-19'dan kaynaklanan zorluklarla yüzleşmeye devam ederken bile, küresel tedarik zincirlerini çalışır durumda tutmak için üzerimize düşen görevi yaparken Singapur Limanı dirençli kalmaya devam etti. Singapur Limanı'nı önde gelen bir merkez liman olarak güçlendirmek için çaba göstermeye devam edeceğiz" dedi.

Yıllık AFLAS Ödülleri Asia Cargo News tarafından, hizmet kalitesi, yenilikçilik, müşteri ilişkileri yönetimi ve güvenilirlikte liderliğin yanı sıra tutarlılık gösterdikleri için tedarik zinciri topluluğundaki lider hizmet sağlayıcılarını onurlandırmak için veriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER