© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Geleceğin Lojistik Çözümleri Mersin Lojistik Fuarı’nda

Türkiye’nin en büyük liman şehri Mersin’de hayata geçirilecek olan CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuar’ı, 2 gün sonra kapılarını CNR Expo Mersin Yenişehir Fuar Merkezi’nde açıyor.

Stratejik konumu sayesinde Akdeniz Bölgesi ve çevre ülkeler arasında adeta bir taşımacılık ve lojistik koridoru oluşturan Mersin, bu misyonu doğrultusunda önemli bir fuara ev sahipliği yapacak. 100’ü aşkın markanın ürün ve hizmetlerini sergileyeceği CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı, sektörün tüm paydaşlarını tek çatı altında buluşturacak. Fuarı, 4 günde binlerce sektör profesyoneli ziyaret edecek.

CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuar’ı, iç piyasanın yanında özellikle yabancı sektör temsilcilerini fuar katılımcıları ile bir araya getirecek. İç piyasanın yanı sıra Avrupa, Kuzey Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Uzak ve Orta Doğu ülkelerinin yeni iş bağlantıları ve yeni ticaret rotaların keşfedileceği CNR Mersin Lojistik Fuarı’nda gerçekleşecek olan B2B iş görüşmeleri, uzun soluklu iş anlaşmaları ile sonuçlanacak.

 

 

 

 

 

 

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER