© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Houston'da gemi yangını

Yerel itfaiye teşkilatları makine dairesindeki yangına cevap verdi ve üç kayıp mürettebat bulundu

Houston Limanı'na yanaşan Panama bayraklı konteyner gemisinde çıkan bir yangın iki mürettebat üyesini öldürdü ve üçte birini yanıklarla kritik durumda bıraktı. Yerel itfaiye teşkilatları ve ABD. Sahil Güvenlik yangının bittiğini bildiriyor ve sabahın erken saatlerinde meydana gelen yangının nedenini belirlemek için bir soruşturma sürüyor.

Konteyner Stride ( 24.777 dwt ) 7 Ocak sonunda Houston Limanı'na geldi ve Barbours Kesim Konteyner Terminali'ne yerleştirildi. 1997 yılında inşa edilen gemi 597 feet uzunluğunda ( 182 metre ) 2.174 kapasiteye sahip . Yunanlı Danaos Shipping of Greece şirketine ait olup Guatemala ve Honduras'tan geliyordu.

Bu sabah, yerel saatle yaklaşık 0330'da gemide bir yangın rapor edildiğinde bir yakıt mavnası vardı. Baytown İtfaiyesi, üç mürettebatın kayıp olduğunu ve yangının makine dairesinde olduğunu söyledi. Mürettebat üyelerini bulan gemiyi aradılar ve yanmış olan birini Yaşam Uçuşu ilekurtardılar Diğer iki mürettebatı bulduklarında ölü olduğu görüldü. Başka yaralanma veya ölüm bildirilmedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER