© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

İMEAK DTO Aliağa Meclis Toplantısı Yapıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı Tarkan Avcı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Yardımcısı Tarkan Avcı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Pandemi önlemleriyle birlikte fiziki olarak ara verilen toplantıların ilki yoğun katılımla yapıldı.Toplantının gündemini deniz turizmi ve Aliağa Limanları ile Türkiye genelinde gerçekleşen yük ve konteyner istatistikleri oluşturdu.

Toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra Aliağa Liman Başkanı Ahmet Apak, Aliağa Gümrük Müdürü Yılmaz Dokumacı, Ege Üniversitesi Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Celalettin Aydın, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Bayram Bilge Sağlam, Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Veli Tuncay ve Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Alanı Güverte İsletme ve Gemi Makineleri Dalı öğrenci ve öğretmenleri katıldı.Şube ve Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğince yürütülen “Deniz Tutkusu Kitaplığı” projesi kapsamında, Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kitap teslimi gerçekleştirildi. Projenin amacının denizcilik meslek lisesi öğrencilerinin denizciliğe ilişkin edebiyat eserlerine erişimini arttırmak olduğunu ifade eden İMEAK DTO Aliağa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, “ Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte yürüttüğümüz ‘Deniz tutkusu kitaplığı’ projesi kapsamında Denizcilik meslek öğrencilerinin denizcilik edebiyatı türüne ait eserlerle tanışmasıyla, genel anlamda kitap okuma alışkanlıklarının pekiştirilmesi, denizcilik özelindeyse kendine özgü nitelikleri bulunan bu kültürün benimsetilmesini hedefledik.” dedi.

Toplantı dilek ve temennilerin dinlenmesiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER