© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Incat Tasmania yüksek hızlı katamaranı Güney Kore' yolunda

Incat Tasmania, 76 metrelik El Dorado Ekspresini yeni sahibi Güney Koreli Daezer Feribotu'na teslim etti

Yüksek hızlı yolcu katamaranı, gemide bir Incat elektronik teknisyeni ve makine mühendisi bulunan yeni Koreli ekibinin kontrolünde Hobart'tan Pohang'a teslimat yolculuğu için 22 Mayıs öğleden sonra Hobart, Tazmanya'dan ayrıldı. El Dorado, Güney Kore'nin doğu kıyısından 117 deniz mili açıklarında bir ada olan Ulleung'a geçişte hizmet vereceği Pohang'a varmadan önce Filipinler'deki Gladstone, Port Moresby ve Davao'da yakıt ikmali yapacak.

Sahiplerinin gereksinimlerini yansıtan yeni feribot Incat Hull 099, ağırlıklı olarak rampası ve ileri kargo alanı olan bir yolcu gemisi.

1995 yılında bölgeye ilk gemisini teslim eden Incat, Kore pazarına yabancı değil, hala çok saygı gören Sunflower.

Incat Tasmania başkanı Robert Clifford, " Sunflower, Ulleung adasına 25 yıl hizmet etti ve kısa bir süre önce Daezer tarafından Kore gemi yaş sınırlarına uygun olarak emekliye ayrıldı" diyor .

El Dorado Ekspresi, Incat'in iyi kanıtlanmış evrimleşmiş dalga delici gövde formu ve merkez pruva düzenlemesi sayesinde yolculara sorunsuz bir yolculuk ve gelişmiş uçak içi deneyim sağlayacak.

Revolution Design tarafından tasarlanan El Dorado Express, 100 ton ölü ağırlıkla deniz denemelerinde 50,2 deniz mili gibi etkileyici bir hıza ulaşarak hızlı feribota hız kazandırıyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER