© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

İTALYAN NEREA YACHT, BLC YACHTS ORTAKLIĞI İLE TÜRKİYE’DE

Göcek merkezli BLC Yachts, genç İtalyan markası NEREA Yacht ile Türkiye distribütörlüğü için anlaştığını duyurdu

Göcek merkezli BLC Yachts, genç İtalyan markası NEREA Yacht ile Türkiye distribütörlüğü için anlaştığını duyurdu. BLC Yachts kurucusu Candaş Balcı, yaptığı açıklamada “Önümüzdeki yıllarda adını sıkça duyacağımız bir markayı, ülkemizde temsil edecek olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. NEREA Yacht, genç bir marka olmasına rağmen, uzun yıllardır ünlü İtalyan tersanelerinde tecrübe kazanmış ekibi sayesinde, hem kalite hem de tasarım açısından İtalyan geleneğine ve zerafetine sahip.”

İtalyan tasarımcılar Alessio Battistini ve Davide Bernardini’nin imzasını taşıyan Nerea Yacht modelleri kişiye özel üretim imkanı sunuyor. Başarı yakalayan NY24 modelinden sonra geçtiğimiz Cannes Boat Show’da lansmanı yapılan 12 metrelik NY40 modeli, önümüzdeki ay gerçekleşecek Düsseldorf Boat Show’da tekne severlerin beğenisine sunulacak.

Her bir tekne sahibinin, hem iç hem de dış mekanda, bir çok kişiselleştirme seçeneği ile kendi zevklerine göre yorumlayabileceği NY40 modeli, benzersiz bir tekne deneyimi sağlıyor.  NY40 sipariş aşamasında, tamamen açık veya T-Top versiyonlu, kuyruklu veya dıştan takma motor seçeneklerinin yanı sıra özelleştirilebilir renk ve kumaş seçenekleriyle, tekne sahibi için özel olarak üretilir. Teknenin yerleşim planı, müşterinin kullanım alışkanlıklarına göre farklı seçeneklerde seçilebilmektedir. Yan ve üst geniş camları sayesinde iç mekanlar bol miktarda doğal ışık almaktadır.

Gövdesi Zuccheri Yacht Design tarafından tasarlanan, 12,19 metrelik tam boyu ve 4 metrelik genişliği ile NY40 modeli, 42 knot maksimum sürate ulaşabiliyor.

 

 

 

 

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER