© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Kaptan Altay Altuğ İlkokulu İlk Mezunlarını Verdi

Türkiye’nin önde gelen römorkör üreticilerinden UZMAR Denizcilik tarafından, 2017 yılı sonunda temeli atılan ve 2019 yılında eğitime başlanan Kaptan Altay Altuğ İlkokulu ilk mezunlarını verdi.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan ve 600'den fazla öğrencinin eğitim ve öğrenim gördüğü Kaptan Altay Altuğ İlkokulu’ndan mezun olan 125 öğrenci için düzenlenen mezuniyet törenine UZMAR Denizcilik kurucu ortakları A. Noyan Altuğ ile Ş. Kaan Altuğ eşleriyle birlikte katıldı.

Törende konuşma yapan A. Noyan Altuğ ve Ş. Kaan Altuğ, aileleri ve UZMAR Denizcilik için eğitime destek vermenin ne denli önemli olduğuna vurgu yaparak ilkokuldan üniversiteye kadar verdikleri destekleri her zaman devam ettireceklerini ve bundan duydukları gururu dile getirdiler.

UZMAR Denizcilik tarafınan İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla Yerleşkesinde inşa edilen Kaptan Altay Altuğ Laboratuvar ve Yemekhane binası da geçtiğimiz yıl Eylül ayında faaliyete geçmişti.

2021 yılında hayatını kaybeden duayen denizci ‘Beybaba’ Kaptan Altay Altuğ’un oğulları Ş. Kaan Altuğ ve A. Noyan Altuğ, eğitim alanında yeni sosyal sorumluluk projelerinin de gündemlerinde olduğunun bilgisini verdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER