© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Maersk Supply, Stine Thorup'u İK başkanı atadı

Maersk Supply Service, Stine Thorup'u İnsan Kaynakları Direktörü olarak atadı. Ørsted, Maersk Oil ve Svitzer'de İK liderliği rolleri üstlenmiş ve M.Sc. Kopenhag İşletme Okulu'ndan Ekonomi ve İşletme, İnsan Kaynakları Yönetimi Doktorasına sahip. Thorup, CEO Christian M. Ingerslev'e rapor verecek ve Maersk Supply Service üst düzey yönetim ekibinin bir üyesi olacak .

CEO Christian M. Ingerslev, "Maersk Tedarik Hizmetinin başarısının nedeni insanlardır, bu nedenle, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan rolünü üst yönetim ekibine terfi ettirmekten memnuniyet duyuyorum," diyor CEO Christian M. Ingerslev. "Stine, insanları geliştirmeye ve insan sermayesinin kurumsal başarıya nasıl yön verebileceğine tutkuyla bağlı. Stine'ın açık deniz sektöründeki engin deneyimi ve içgörüsüyle, Maersk Supply Service'in dönüşümüne muazzam bir değer katacağından eminim.”

“Maersk Tedarik Hizmeti, açık deniz yenilenebilir enerji kaynaklarına geçiş yapan heyecan verici bir yolculukta. Enerji geçişi, toplum olarak karşı karşıya kaldığımız en büyük zorluklardan biridir ve Maersk Tedarik Hizmetinde bulunan insanlar ve yeteneklerle, şirketin, enerji dönüşümünün kilidini açmak ve hızlandırmak için gereken yeni çözümleri bulmada önemli bir rol oynayacağına inanıyorum. enerji geçişi, ”diyor Storup. “Bu yolculuğa katkıda bulunmayı dört gözle bekliyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER