© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Med Marine, The Maritime Executive'ye yutturamadı

Med Marine, Kıç Tahrikli Römorkörü Teslim Etti başlıklı haber bültenini The Maritime Executive'de yayınlattı ancak, The Maritime Executive'nin dip notu Bu basın bülteninde açıklanan ürün ve hizmetler The Maritime Executive tarafından onaylanmamaktadır. demekte

   THE MARİTİME EXECUTİV TARAFINDAN 4 EKİM 2023 14:10'DA YAYINLANDI: YAZAN, Med Marine ŞEKLİNDE VERİLEN HABER BÜLTENIN DİP NOTU AYNEN ŞÖYLE DİYOR Bu basın bülteninde açıklanan ürün ve hizmetler The Maritime Executive tarafından onaylanmamaktadır.

Med Marrine'nin THE MARİME EXECUTİV'de yer alan basın bülteni aynen şöyle;

Med Marine, MED-A2575 Serisi Azimut Kıç Tahrikli Römorkörü Teslim Etti

Med Marine ve Cafimar Grubu, yan kuruluşu Somat SpA aracılığıyla, Mart 2023'te Robert Allan tarafından tasarlanan MED-A2575 RAmparts 2500W adlı popüler bir tasarımın inşası için bir sözleşme imzaladı.

Gemi Zonguldak'ın Ereğli Tersanesi'nde inşa edildi. Geminin inşası Eylül 2023'te tamamlandı. MED-A2575, 25 metrelik, 70 tonluk bir baba çekmeli olup, kontrollü iklime sahip yaşam alanlarında 7 kişilik mürettebatı rahatça barındırabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Med Marine'in birimi, terminal eskortu ve yangınla mücadele sistemleriyle liman römorkör operasyonu gibi geniş yelpazedeki operasyonel kapasiteleri nedeniyle Somat SpA tarafından seçildi. Gemi, Civitavecchia-Palermo-Trapani-Porto Empedocle-Gela-Termini Imerese-Marsala-Licata limanında Somat SpA tarafından işletilecek.

Med Marine Satış Direktörü Melis Üçüncü teslimatla ilgili şunları söyledi: "Katılan tüm ekipler arasındaki başarılı işbirliği, Somat SpA ile güçlü iş bağlantılarının geliştirilmesinde önemli bir rol oynadı. Ortaklığımızdan ve Somat ile birlikte çalışma fırsatından büyük gurur duyuyoruz. Bu vesileyle SpA."

Cafimar CEO'su Alessandro Russo teslimatla ilgili şu yorumu yaptı: "Med Marine'e bir kez daha güvendik ve filomuzun modernizasyonunda yeni bir kilometre taşını temsil eden çok verimli bir römorkörü teslim alarak bir kez daha harika bir yanıt aldık. Yeni inşa römorkörümüzün şirketin Sicilya'daki müşterilerimize sağladığı hizmetin kalitesini artırmasına yardımcı olacağından eminiz."

Römorkörün özellikleri:
Boy: 25,20 m
Genişlik: 12 m
Derinlik: 4,60 m
Su Çekimi: 5,75 m
Çekiş Gücü: 70 ton
Hız: 11 knot
Mürettebat: 7 kişi

Bu basın bülteninde açıklanan ürün ve hizmetler The Maritime Executive tarafından onaylanmamaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER