© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

MSC Cruises, MSC Poesia ile Kasım 2021’de Türkiye’ye Geliyor

Pandemi döneminde bir çok seferini iptal eden ve 19 gemisi ile yapacağı 2022 yaz programını açıklayan MSC Cruises, Türkiye programını erkene çekti. MSC Cruise Türkiye’den yapılan açıklamaya göre , Kasım 2021’de İstanbul ve Kuşadası hareket ile MSC Poesia’nın Kasım 2021’de Türkiye’den Akdeniz seferlerine başlayacağı duyuruldu.

Özellikle İstanbul’un verilen tarihten önce GalataPort’u hizmete açmasının bu plan değişikliğinde etken olduğu görüldü. MSC Cruises’in bu plan değişikliğinin diğer kruvaziyer şirketlerinin de planlarını değiştireceği ve İstanbul’u “PubPort” yani Ana Çıkış limanı olarak programlarına alacağı konusunda yorumlara yol açtı.

Geçtiğimiz günlerde MSC Cruises Global Yönetici Direktörü Angelo Capurro’nun sunumuyla yapılan toplantıda 2020 senesinin herkesin hayal ettiği tüm olumlu beklentilerin aksine farklı bir süreç yaşattığı belirtildi. MSC Cruises olarak bu yıl yaşanan durumlardan gerekli dersleri çıkararak, tüm önlemlerimiz ve inovasyon dolu yeniliklerimizle, hep birlikte yeniden harekete geçmeye hazır oldukları duyuruldu.

Bu nedenle “Safe Bubble Cruise” güvenli seyahat deneyimi başlıklı toplantıdiş ortaklarıyla yapılan buluşmada bilgilendirme yapıldı.

Türkiye’nin kruvaziyer misafirleri için vazgeçilmez bir destinasyon olduğunun anlatıldığı webinar’da özellikle GalataPort’un açılmasıyla İstanbul’un MSC Cruises için “hubport” olmasının planlandığı belirtildi.MSC Cruises Türkiye tarafından yapılan son açıklamada “MSC Poesia, Istanbul ve Kuşadası”nı Kasim 2021'de Türkiye'de!” denilmesinin Türkiye’nin kruvaziyer misafirleri için Akdeniz ve Ege’nin “en cazip ve mutlaka görülmesi gereken destinasyon” olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

MSC Cruises Türkiye’den yapılan duyuru şöyle:Covid-19 pandemisinin yoğun gündemine boğulduğumuz şu günlerde sizlerle güzel bir haber paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz: İstanbul ve Kuşadası hareketli seferler ile MSC Poesia, Kasım 2021’de Türkiye’de

MSC Poesia ile hazırlanan 11 gecelik Ege & Akdeniz rotası kapsamında Avrupa ve Asya kıtalarının buluştuğu şehir İstanbul, antik Kuşadası ile birlikte, Pire, Yunanistan ve İtalya’nın Palermo, Civitavecchia ve Cenova limanlarına muhteşem bir yolculuk misafirlerimizi bekliyor.

MSC Cruises ailesi olarak, içinde bulunduğumuz bu zorlu dönemde Türkiye turizm sektörü için büyük değer taşıyan bu duyurunun heyecanını bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER