© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

MSC Cruises, MSC Virtuosa'yı Teslim Aldı

Dünyanın en büyük tersanelerinden biri olan Chantiers De'l Atlantique, MSC Cruises'ın en yeni gemisi olan MSC Virtuosa'yı teslim etti.

MSC Cruises, MSC Virtuosa'yı Fransa'nın Saint Nazaire kentindeki Chantiers de l'Atlantique tersanesinde düzenlenen törenle teslim aldı ve MSC filosu böylelikle 18 gemiye ulaştı.

Yapılan açıklamaya göre, törene şirketin yönetim kurulu başkanı Pierfrancesco Vago, eşi Alexa Aponte-Vago ve çocuklarının yanı sıra MSC Cruises yeni ekibinin temsilcileri ile tersaneden yöneticiler ve işçiler katıldı.

MSC Grandiosa'nın kardeş gemisi olan MSC Virtuosa 331 metre uzunluğa, 43 metre genişliğe ve maksimum 6.300 yolcu kapasitesine sahip.

Yolcu gemisi, denizdeki en çevre dostu gemilerden biri olarak tanımlandı. MSC Cruises'a göre, gemi sülfür oksit (SOx) 'i% 98 ve nitrojen oksit (NOx) emisyonlarını% 90 azaltacak solüsyonlarla donatılmıştır. Özellikle, yolcu gemisi kapalı döngü hibrid egzoz gazı temizleme sistemi ile donatılmıştır.

MSC Cruises, 2021'de iki yeni nesil gemisinin lansmanını görecek - ikincisi MSC Seashore - filo toplamını 19'a çıkaracak ve 2025'e kadar dört geminin daha denize indirilmesi planlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER