© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

MSC, 'MSC Seashore' ile İlgili Yeni Ayrıntıları Açıkladı

MSC Cruises'ın en yeni gemisi MSC Seashore'un, Ağustos ayında denize indirilmesi bekleniyor.

MSC Seashore'un denize indirilmesine altı ay kala MSC Cruises, ilk Seaside EVO sınıfı geminin bir dizi yeni özelliğini açıkladı.

MSC Cruises İcra Kurulu Başkanı Pierfrancesco Vago, “İnşa ettiğimiz her yeni gemiyle MSC Cruises, tasarım sınırlarını zorlamaya devam ediyor. MSC Seashore, genişletilmiş ve daha da zenginleştirilmiş bir gemi olarak Seaside sınıfının evrimini temsil ediyor. Ortak alanların yüzde 65'i, misafirlerimiz için gerçekten benzersiz bir şey yaratmak için yeniden tasarlandı. Yeni arka tasarım, yeni eğlence deneyimleri sunan, panoramik deniz manzaralı iki güverteyi kapsayan yepyeni bir salon olan Cabaret Rouge'u tanıtmamızı sağladı. Özel restoran deneyimi, güverte 8'deki Chef's Court ile tamamen yeniden tasarlandı ve burayı barlar ve restoranlar için gidilecek yer haline getirdi. Havuzların her biri, etkileyici bir çift katlı, genişletilmiş magrodom havuzu ve inanılmaz bir Infinity havuzu dahil olmak üzere iyileştirildi.''

Vago, "Yalnızca tasarım ve konuk deneyimimiz açısından değil, aynı zamanda en son teknolojiyi kullanımımızla da yenilikler yapmaya devam ediyoruz. MSC Seashore, Fincantieri tarafından geliştirilen yeni bir hava sanitasyon sistemine sahip dünyadaki ilk yolcu gemisi olacak.'Safe Air ', konuklara ve mürettebata temiz ve güvenli hava sağlamak için virüs ve bakterilerin% 99'unu ortadan kaldıran UV-C teknolojisini kullanır.Çevreye devam eden taahhüdümüzün ve tamamen dekarbonizasyona yönelik yolculuğumuzun bir parçası olarak. MSC Seashore ayrıca enerji verimliliğinde iyileştirmeler içeren en yeni nesil çevre teknolojisi, hava emisyonlarını azaltan en yeni sistemler ve karadaki çoğu atık su arıtma tesisinden daha yüksek arıtma standartlarına sahip gelişmiş bir atık su arıtma sistemi. "

MSC Seashore 339 metreyle, filodaki en uzun ve en lüks gemi olacak ve Fincantieri tarafından İtalya'da inşa edilen en büyük gemi olacak.

MSC, 2 Şubat'ta MSC Virtuosa'yı Fransa'nın Saint Nazaire kentindeki Chantiers de l'Atlantique tersanesinde düzenlenen törenle teslim almıştı. MSC filosu 18 gemiye ulaşmıştı. MSC Seashore - filo toplamını 19'a çıkaracak.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER