© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Multraship, Damen römorkörü seçti

11 Mayıs Perşembe günü, Multraship Towage & Salvage, Multraship'in Hollanda'nın Terneuzen kentindeki ana limanında düzenlenen törende Damen yapımı iki römorkörü seçti. Bir Damen Stan Tug 1205 olan Multratug 5 ve bir Damen ASD Tug 2810 olan Multratug 6, teslimatın hemen ardından hizmete girdi. Römorkörler şu anda Scheldt Nehri bölgesinde çalışıyor.

Römorkörlerin teslim edilme hızı, Damen'ın seri halinde ve stok için inşa etme uygulaması sayesinde sağlandı . Kanıtlanmış, standart tasarımlara dayanmasına rağmen, Damen gemilerini müşterilerinin gereksinimlerine göre uyarlayabilmektedir. Multratug 6 söz konusu olduğunda, bu, diğer birçok ek özelliğin yanı sıra bir kışa hazırlık paketi, FiFi-1 sınıf notasyonu ve bir kıç vinci kurulumunu içeriyordu.

Son ASD Römorkörü 2810

Multratug 6 aynı zamanda inşa edilecek son Damen ASD Tug 2810 olma özelliğini de taşıyor. 200'den fazla geminin satışının ardından ASD Tug 2810, Damen'in bugüne kadarki en başarılı tasarımıdır ve dünyanın her yerindeki limanlarda faaliyet göstermektedir. Artık yerini yeni nesil ASD Tug 2811 alıyor.

Multraship Genel Müdürü Kaptan Leendert Muller törende şunları söyledi: "Filomuzun müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini yansıtmasını ve her koşulda hızlı, güvenilir ve emniyetli çekme ve kurtarma hizmetleri sağlamak için en iyi donanıma sahip olmamızı sağlamak için çok çalışıyoruz." zaman. Bunun için, çeşitli operasyonel yeteneklere sahip yüksek kaliteli römorkörlere ihtiyacımız var.'

Damen Benelüks satış müdürü Vincent Maes: 'Bu özel duruma tanıklık etmek için burada olmak bir zevk. Olay, Multratug 6'nın teslim edilecek son ASD Tug 2810 olmasıyla daha da dokunaklı hale geldi. Römorkörün tasarımı, portföyümüzdeki tüm gemiler gibi, müşterilerimizden gelen birçok değerli girdi ile geliştirilmiştir. Uzun yıllardır müşterisi olan Multraship, bize römorkörlerimizin gelişimine dahil edilen birçok faydalı içgörü sağladı.'

Filo genişletme

Gemiler, daha geniş bir filo genişletme döneminde Multraship'e teslim edildi ve şirket ayrıca iki ERTV, Multraship Commander ve Multiship Protector'ın yanı sıra bir Damen Multi Cat ve kurtarma destek gemisi olan Multrasalvor 6'nın yanı sıra başka bir Damen liman römorkörü ekledi. Multratug 9, geçen yıl boyunca.

Multraship, 230 yılı aşkın bir süredir denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Muller Maritime Group'un bir bölümüdür. Multraship'in temel faaliyetleri arasında liman römorkajı, kurtarma ve enkaz kaldırma, okyanus römorkajı ve açık deniz enerji ve tarama endüstrilerine destek yer alır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER