© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

''Müşteri Memnuniyetiyle Örnek Bir Firmayız''

2008 senesinde denizcilik sektörü ile tanışan ve yaptığı işlerle tercih edilen bir firma haline gelen 3 ER YAT Döşeme'nin sahibi Mustafa YILMAZ, firmasını Deniz Ticaret Gazetesi'ne anlattı.

1982 yılından beri mobilya sektöründe faaliyet gösterdiğini ancak hazır mobilyaların sektöre girmesi ile işlerinin azaldığını, bu yüzden 2008 senesinde ise denizcilik sektörüne girmeye karar verdiğini söyleyen Mustafa Yılmaz: ''Bunun için Tuzla’ya yerleştim. Şu anda yat döşemesi yapıyoruz. Yat, gemi, yatların yatak, minder, branda, tavan döşemeleri gibi bütün işlerini yapıyoruz. 2008 yılında ''3 ER YAT Döşeme'' adında firmamı kurdum. İstanbul piyasasındayız, Ataköy Marina, Tuzla Marina, Kalamış Marina, 3 kişi birlikte çalışıyoruz. Güneye de gidiyoruz, müşterilerimiz mevcut, orada da işler yapıyoruz.  Marina ve tersanelere giriş çıkışımız için gerekli olan sağlık belgemiz, ustalık belgemiz gibi bütün belgelerimizi aldık. Müşterilerimize gittiğimiz zaman, marinalarda ve tersanelerde bazen zorluklar çıkartıyorlar. Marinalara, fiyat verebilmek için gidiyoruz, bizden ücret istiyorlar. Bazı marinalarda da bizi çok kısa tutuyorlar, bu sorunları çok sık yaşıyoruz. ''

''Müşterilerimizin zamanı çok önemli ve onları oyalamıyoruz''

Yılmaz, firmalarını neden tercih ettiklerini de anlattı : ''İlk başta dürüstlük. Sözümüzü yerine getiriyoruz. Müşterilerimizin zamanı çok önemli ve onları oyalamıyoruz. İşimizi dediğimiz tarihte teslim ediyoruz ve tabi ki işimizin kalitesi de ön planda, bu şekilde tercih ediyorlar. Müşteri portföyümüzü daha çok genişletip, daha çok kişiye istihdam sağlayıp, büyümeyi düşünüyorum.'' dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER