© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Pİre Lİmanı İle Guangzhou Lİmanı anlaştı

Pire Liman İdaresi (OLP) ve Çin'in Guangzhou limanı, Pire'de işbirliklerini geliştirmeyi amaçlayan bir mutabakat zaptı imzaladı.

Dünyanın en büyük 10 ticari limanı arasında yer alan Çin'deki Guangzhou limanı ve Yunanistan'daki OLP, bugünün ve özellikle geleceğin zorluklarını ve fırsatlarını dört gözle bekleyen uzun vadeli bir ortaklık kurarak işbirliklerini güçlendirme konusunda anlaştılar. .

Ayrıca iki taraf, yeşil limanlara dönüşüm ve gelişim ile ilgili yatırımların hayata geçirilmesi ve yeni düşük karbon emisyonlu çözümlerin araştırılması yönünde ortak çabaları yoğunlaştırma konusunda mutabakata vardı.

Son olarak, iki taraf limanların dijitalleştirilmesi ve otomasyonu alanında yoğun bir işbirliği yaparak, sürekli bilgi birikimi ve yeni teknoloji alışverişini taahhüt edecek.

İşbirliği mutabakatı, Piraeus Port Authority SA'nın CEO yardımcısı Panagiotis Tsonis ve Guangzhou Liman Grubu Genel Müdür Yardımcısı Song Xiaoming tarafından imzalandı.

Pire Liman İdaresi SA'nın başkanı Yu Zenggang, Pire ve Guangzhou limanları arasındaki işbirliğinin imzalanmasından duyduğu derin memnuniyeti dile getirerek, limanlar arasındaki işbirliğinin iklim değişikliği gibi küresel zorlukların çözümünde çok önemli olduğunu ve bu konuda çok önemli bir strateji olduğunu vurguladı. Pire limanında liman yönetimi ve karar alma.

İşbirliği anlaşmasının imza törenine Pire ve Guangzhou belediye başkanları Ioannis Moralis ve Sun Zhiyang'ın yanı sıra Çin'in Yunanistan Büyükelçisi Xiao Junzheng katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER