© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Port Azure Göcek'in Yeni Marina Müdürü Oldu

Candaş Balcı, Türkiye ve Avrupa süper yat sektöründe edindiği deneyimini, Türkiye’nin ilk süper yatlara özel marinası Port Azure’da devam ettiriyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı Mühendisliğini bitirdikten sonra sektöre yat yönetim ve yat sörvey danışmanlığı ile giriş yapan BALCI, Numarine ve Sanlorenzo yat markalarında üretim, satış sonrası ve satış temsilciliği görevlerini sürdürdükten sonra, uzun yıllar operasyon müdürlüğünü de yürüttüğü Marinbase’de Türkiye ve Avrupa sularında bir çok süper yatın operasyonunu yönetti.

Türkiye’de yatçılık sektöründeki yeni jenerasyonun, Dünya standartlarında rekabette öncü olabileceğine inanan Balcı, aynı zamanda yönettiği “The Yacht Manager” sosyal medya hesabıyla deneyimlerini paylaşarak, sektörde uluslararası bir bilinirliğe sahip oldu.

Geçtiğimiz yaz sonu itibariyle hizmet vermeye başlayan Port Azure, alt yapısı ve konumuyla bölgedeki mega yatların büyük ilgisini çekiyor. Toplam 24 mega yata ev sahipliği yapma kapasitesi olan marina, aynı zamanda Türkiye’de sezona başlayan veya bölgedeki uzun yatçılık sezonunu değerlendirmek isteyen dünyaca ünlü mega yatların da rezervasyonlarını almaya başladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER