© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Rekortmen Dalışçı Dünya’nın En Derin Havuzunda

Dünya rekortmeni Şahika Ercümen, Cumhuriyet'in 100. yılında hedef olarak belirlediği 100 metre dalışının provalarını dünyanın en derin havuzunda "Deep Dive Dubai" 'de gerçekleştiriyor

Dünya rekortmeni Şahika Ercümen, Cumhuriyet'in 100. yılında hedef olarak belirlediği 100 metre dalışının provalarını dünyanın en derin havuzunda "Deep Dive Dubai" 'de gerçekleştiriyor.

Milli Dalışçı Şahika Ercümen, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde bulunan 60 metre derinliğe sahip dünyanın en derin havuzu "Deep Dive Dubai" de antrenmanlara başladı.

 Cumhuriyet'in 100.yılında 100 metre dalış yapmayı hedefleyen Ercümen, "Kısa süreliğine ve kısıtlı imkanlarla da olsa dünyanın en derin havuzunda antrenmanlara başladım. Amacım ülkemizin adını 100. yılımızda altın harflerle ve altın madalyayla tarihe yazdırabilmek. Bunun için gece gündüz çalışacağım. Umarım gerekli desteği de buluruz ve hedeflediğimiz yarışmalara katılıp, antrenmanlarımızı yapabiliriz." dedi.

Dünya'nın en derin havuzunda dalış yapan Ercümen'e , Ukrayna Milli Takımı sporcusu ve "Deep Dive Dubai" takım lideri Natalia Zharkova eşlik etti.

 

 

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER