© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

'Sanayide Üreten Kadınlar'

İş hayatının pek çok alanında her geçen gün daha da fazla yer alan kadınlar sanayide de en az erkekler kadar başarılı.

İş hayatının pek çok alanında her geçen gün daha da fazla yer alan kadınlar  sanayide de en az erkekler kadar başarılı. Biz de Deniz Ticaret Gazetesi olarak bu başarılı kadınlardan Etap Marine Denizcilik'in kurucusu olan Sema Çarkçı Umay ile tanışma fırsatı yakaladık. Umay sektöre hızlı bir giriş yapan Etap Marine Denizcilik'in hikayesini ve ileriye dönük planlarını bize anlattı.


Sektörde geriye dönük tecrübeleri ve yeni deneyimleri ile yoluna devam eden Umay; ''Etap Marine Denizcilik şirketinin sahibiyim. Şirket 7 sene önce tarafımdan kuruldu. İthalatçı firmayız, distribütör firmayız. Marine sektöründe dünyanın kullandığı, alanında kendilerini kanıtlamış ve vazgeçilmez olmuş bazı markaların da Türkiye distribütörlüğünü  yapmaktayız. Bayilerimiz ve alt bayilerimiz de bulunmaktadır.  Ayrıca Kompozitle alakalı tüm ürünlerin temsilciliğini ve satışını da yapıyoruz. Etap Marine, satışın yanı sıra sattığı ürünlerle de ilgili satış sonrası hizmetlerini sağlamakta.''


Marine sektörünün içerisinde başladıklarını söyleyen Umay,  yeni yatırımları arasında havacılık, savunma sanayi alanında devam edeceklerini ve kompozit alanında ilerlediklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER