© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

SCA, Yeni Yönetim Kurulu Liderleri Açıklandı

Amerika Gemi İnşaatçıları Konseyi Yeni Yönetim Kurulu Liderlerini Açıkladı

ABD gemi inşa, bakım ve onarım endüstrisini temsil eden ulusal birlik olan Amerika Gemi İnşacıları Konseyi (SCA), yeni Yönetim Kurulu liderliğini ve SCA Ortaklar Komitesi'nin yeni başkanlarını duyurdu. Duyurular, Birliğin 17 Mayıs'ta Washington DC'de düzenlenen Yıllık Toplantısı ile başladı.

BAE Systems Gemi Onarımı Başkan Yardımcısı Brad Moyer, Başkan Yardımcılığı görevinden Yönetim Kurulu Başkanlığına yükseliyor ve görevi Bollinger Tersaneleri CEO'su Ben Bordelon'dan devralıyor.

Ticaret birliğine liderlik etmek üzere Moyer'e, General Dynamics NASSCO Başkanı David Carver da katılıyor. Carver, 2019'dan bu yana SCA Yönetim Kurulu'nda görev yapıyor ve Başkan Yardımcısı olarak yeni bir göreve başlıyor.  

Başkan Moyer ve Başkan Yardımcısı Carver, SOMAR, Inc.'de Hükümet ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Yönetim Kurulu Sekreteri Caitlin Sause ve Master Boat Builders Başkanı Sayman Garrett Rice ile birlikte görev yapacak.

SCA'nın yönetimindeki yeni liderliğin yanı sıra, SCA'nın Ortaklar Komitesi de iki yeni başkanı kabul etti. TriTec MFG'nin Sahibi ve Başkanı Mark Haller, SCA Endüstri Ortağı Başkanı olarak American Equity Underwriters'tan Rob Stuardi'nin yerini alacak. Endüstri Ortağı Başkan Yardımcısı olarak Haller'in yerine Deniz Makineleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı John Rhatigan getirildi.

SCA Ortaklar Komitesi, SCA'nın ülke genelindeki tersane tedarikçisi üyelerini temsil etmekle görevlidir.

SCA Başkanı Matthew Paxton, "Brad Moyer ve Dave Carver, organizasyona rehberlik edecek ve sektörümüzü oluşturan 400.000 yüksek vasıflı erkek ve kadını destekleyecek deneyimli liderlerdir" dedi. “Mark Haller ve John Rhatigan da aynı şekilde Amerika tersane endüstrisinin yüzlerce tedarikçi ortağını temsil etmek için gereken zengin deneyimi getiriyorlar. Bu liderlik ekibi ve Yönetim Kurulu birlikte, konseyin tersane sanayi üssü aracılığıyla Amerikan ulusal güvenliği için çabalamaya devam etmesi açısından inanılmaz bir varlıktır.

“Tüm SCA üyeleri, görevden ayrılan Yönetim Kurulu Başkanımız Ben Bordelon ve görevden ayrılan Endüstri Ortakları Komitesi Başkanımız Rob Stuardi'nin sağladığı zaman, özveri ve uzmanlığa minnettardır. Sektörümüz, onların istikrarlı ve adanmış liderliklerinin yanı sıra her zaman tüm sektörümüzü desteklemeleri nedeniyle daha güçlü.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER