© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Sea Life İstanbul'da Heykel Atölyesi Etkinliği

Bayrampaşa Forum AVM içerisinde bulunan SEA LIFE İstanbul, tüm çocukları, yakın zamanda İtalya'dan Türkiye'ye getirilen ve Avrupa akvaryumlarındaki en büyük yeşil deniz kaplumbağası olan Iggy’nin heykelinin yapılacağı atölyeye davet ediyor.

Dünyanın 51 farklı noktasında 40 yılı aşkın bilgi birikimiyle hizmet veren ve en çok ziyaret edilen akvaryum zinciri olan SEA LIFE’ın Türkiye’deki merkezi SEA LIFE İstanbul, Avrupa akvaryumlarındaki en büyük yeşil deniz kaplumbağası olan Iggy’yi sanatla buluşturuyor. 6 Ekim 2018 Cumartesi ve 7 Ekim 2018 Pazar tarihlerinde Masterpiece işbirliği ile SEA LIFE İstanbul’da gerçekleşecek olan Iggy Heykel Atölyesi’nde katılımcılar, Heykeltıraş ve Ressam Şenay Darıcı eğitmenliğinde yeteneklerini konuşturacak ve kendi Iggy heykellerini yaratacak.

45 dakika sürecek ve 13:00- 13:45, 14:00-14:45, 15:00-15:45 saatleri arasında üç ayrı atölye halinde gerçekleşecek etkinlik, bir yandan çocukların sanattan keyif almalarını sağlarken diğer yandan su altı canlıları hakkında bilgi edinmelerini de sağlayacak. Bu keyifli atölyenin fiyatı ise 59 TL.

SEA LIFE İstanbul ailesine yakın zamanda katılan Iggy, Chelonia Mydas cinsi bir yeşil deniz kaplumbağası. Oldukça meraklı ve hevesli olan bu tür, aynı zamanda yemek yemeye de düşkün. Ağırlığı 167 kg olan obur lakaplı Iggy, gündelik beslenmesinde yaklaşık 3000 gr.’lık marul, brokoli, salatalık, göbek ve deniz ürünü tüketiyor.

Su altının gizemli dünyası ile tanışın!

SEA LIFE İstanbul’un, 83 metrelik Avrupa’nın en uzun okyanus tünelinde gezerken bir cam mesafesi uzağınızda bulunan Türkiye’nin en geniş köpekbalığı ailesini ve 15 binden fazla deniz canlısını izleme heyecanını yaşayabilirsiniz. Ayrıca akvaryumda yaşayan köpekbalıkları ve vatozların dalgıçlar tarafından elle beslendiği zamanlara denk gelen ziyaretleriniz sizlere ancak belgesellerde şahit olduğunuz unutulmaz bir deneyimin parçası da yapabilir. Kum Kaplanı Köpekbalıkları, Salı ve Cumartesi günleri saat 15.30’da, Vatozlar ve Köpekbalıkları ise Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 14.00’te uzman dalgıçların ellerinden yiyecekleri ile buluşuyor. SEA LIFE İstanbul, Avrupa’nın en uzun okyanus tüneliyle, su altının heyecan verici dünyasını keşfetmek isteyen aileleri bekliyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER