© © 2023 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

TAB 42. Genel Kuruldan Sonraki İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Türk Armatörler Birliği 42. Genel Kuruldan sonraki ilk Yönetim Kurulu toplantısını yaptı.

7 Eylül 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Cihan Ergenç oybirliğiyle Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

7 Eylül 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısı zoom üzerinden gerçekleştirildi. Genel Kuruldan sonraki ilk toplantıda Yönetim Kurulu kendi arasında görevlendirmelerini gerçekleştirdi. Bu çerçevede, Cihan Ergenç Yönetim Kurulu Başkanı, Ali İbrahim Kontaytekin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Metin Düzgit ise Sayman olarak seçildi. Aynı toplantıda bir önceki başkan Ahmet Bedri İnce ise yine oybirliğiyle Onursal Başkan olarak seçildi.

Ardından Başkan Cihan Ergenç bir açış konuşması ile yönetim kuruluna yeni katılan üyelere seçilmelerinden dolayı tebriklerini sunarken, önümüzdeki dönemin bir değişim dönemi olacağını, sektör adına önemli bir misyon olan deniz taşımacılığını geleceğe taşımadaki vazifenin ehemmiyeti ile birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ayrıca önceki başkan Ahmet Bedri İnce’ye de kendisiyle görev yapmış olmaktan onur duyduğunu belirterek gıyabında teşekkürlerini sundu. Daha sonra Genel Sekreter Hüseyin Çınar tarafından derneğin mali yapısı, organizasyonu, kuruyl ve komiteleri hakkında bilgi verildi.

Sonrasında da; 2021-2022 ve sonrasına yönelik sektöre katkı sağlayacak olan projelerin, uygulamalanması neler olabilir? ve ayrıca “Nasıl bir Armatörler Birliği olmalı? Konusunda Yönetim Kurulu üyelerine başkan tarafından ayrı ayrı söz verilerek fikirlerinin paylaşılması rica edildi.

Çok önemli fikirlerin ve projelerin paylaşıldığı bu toplantıdan elde edilen çıktılar üzerinde bir sonraki toplantıda yeniden ve daha detaylı değerlendirmeler yapılmak üzere toplantı sona erdirildi.

Bu toplantıda ayrıca derneğe yeni üye olan şirketlerin onayları da verilmiş oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER