© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Tekne Temizliği Kärcher ile Daha Kolay

Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher, Ev & Bahçe kategorisinde yer alan K2-K7 basınçlı yıkama makinaları ile tekne temizliğine farklı bir boyut kazandırıyor.

Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher, basınçlı yıkama makinelerinin işlevsel ve kablosuz olma özelliği ile tekne temizliğinde çığır açıyor. Yaz aylarında teknelerde dış ve iç alanlarında kolay ve hijyenik temizlik ön plana çıkıyor. Kärcher’in K2-K7 serisinde yer alan basınçlı yıkama makineleri optimum basınç seviyesinde temizlik sağlayarak pratik çözümler sunuyor.

Yazın keyfini çıkardığınız teknenizde yer alan yaşam alanlarını temizlemek hiç problem değil. Kärcher K sınıfında yer alan ürünler ile kamara iç ve dış bölümleri, pruva tarafı ve güvertede yer alan inatçı kirleri temizlemek artık çok kolay.

Kablosuz kullanım özgürlüğü

K2 basınçlı yıkama makinesi tekerleksiz olduğundan kullanım kolaylığı sağlayarak, tekne severler için ideal bir makine. 14 dakikaya varan pil ömrü sayesinde, elektrik bağlantısından tamamen bağımsız olarak temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Üstelik siz temizlik yaparken, yüksek basınçlı tabancanın analog ekranı size her zaman seçtiğiniz modu göstererek zemine uygun temizlik yapabilmenizi de kolaylaşıyor.

Hem su tasarrufu sağlıyor hem de çevre dostu

Kärcher’in enerji tasarrufu sağlayan basınçlı yıkama makineleri su tasarrufu da sağlıyor. Musluktan 4 bar basıncında akan suyu 160 bar seviyesine kadar çıkartarak, kısa sürede etkin temizliğin yanında sudan da tasarruf etmenizi sağlıyor. Cihaz suyu herhangi bir su deposundan hatta yağmur suyu birikintisinden bile çekebiliyor. Bu özellik sayesinde değerli içme sularından tasarruf edilmesine olanak sağladığından çevre dostu olan ürün, su şebekesinden bağımsız çalışabilmesiyle kullanım esnekliği ile dikkat çekerken daha geniş bir çalışma alanı da sunuyor.

Kärcher’in basınçlı yıkama makinaları güvenilir, konforlu, çok yönlü, yüksek performanslı ve kapsamlı olmasıyla, tekne meraklılarının en iyi yardımcısı olacak. 

 

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER