© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Türk Loydu 2020 PSC Yıllık Raporu Yayınlandı

Türk Loydu tarafından hazırlanan 2020 PSC Yıllık Raporu yayınlandı.

2020 Liman Devleti Denetimleri (PSC) Yıllık Raporu; Liman Devleti Denetimleri öncesi yapılması gereken hazırlıkları, denetleme ve tutulmalara ait istatistiksel analizleri, en çok kaydedilen ve tutulmaya sebep olan kusurları, bu kusurların incelenmesi ve analizini, Liman Devleti Denetimleri ile ilgili güncel gelişmeleri içeren bir rapordur.

2019 yılı denetimlerinde Türk Loydu’nun yetkilendirilmiş kuruluş olduğu gemiler Paris Liman Devleti Kontrolü Mutabakatı’nda (Paris MoU) %3,6 tutuklama oranına sahiptir. Türk Loydu’nun Paris Liman Devleti Kontrolü Mutabakatı’ndaki başarısı her geçen yıl daha iyi sonuçlara ulaşmakta ve her yıl yeni tarihi başarılara imza atmaktadır.

Türk Loydu; tutulmaları önlemek amacıyla çalışan uzman ekibi ile birlikte Liman Devleti Kontrolleri'nin günlük takibi ve analizinin yanı sıra filo izleme alanında gerçekleştirilen dijitalleşme ve iyileştirmeler sayesinde tarihi başarıya ulaşarak; Yetkilendirilmiş Kuruluşlar Performans Tablosu’nda son 14 yıldır devam eden başarılı performansını korumaya devam etmektedir.

Türk Loydu 2020 PSC Yıllık Raporu’nu linkten indirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER