© © 2023 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Türk Loydu Teknik Komite Toplantısı Gerçekleştirildi

Türk Loydu’nun kural geliştirme faaliyetleri kapsamında, genel olarak yeni yayınlanacak kurallar ve güncellemeler ile ilgili konuların görüşüldüğü Türk Loydu Teknik Komite Toplantısı, 21 Aralık 2022 tarihinde Holiday Inn Tuzla Bay otelinde sektörden katılımcılarla birlikte gerçekleştirildi

Türk Loydu’nun kural geliştirme faaliyetleri kapsamında, genel olarak yeni yayınlanacak kurallar ve güncellemeler ile ilgili konuların görüşüldüğü Türk Loydu Teknik Komite Toplantısı, 21 Aralık 2022 tarihinde Holiday Inn Tuzla Bay otelinde sektörden katılımcılarla birlikte gerçekleştirildi.

Türk Bayrağı İdaresi’nin, sektöre ve Türk Loydu’nun uzmanlarının kurallar üzerine görüş alışverişinde bulunduğu toplantının Komite Başkanı Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz oldu.

Görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda uluslararası kurallardaki değişimler ile Türk Loydu tarafından geliştirilen yeni kurallar ve yayınlanan kılavuzların tanıtımı gerçekleştirildi.

Yayınlanan Kural ve Kılavuzlar;

• Ro-Ro Gemilerinin Yapısal Tasarım Değerlendirilmesi İle İlgili Kılavuz

• Gemiler ve Açık Deniz Üniteleri için Siber Güvenlik Kılavuzu

• Lityum Bataryaların Sertifikalandırılması, Montajı ve Testleri İle İligili Kurallar

• Cilt C, Kısım 14 – Balıkçı Gemileri

 

 

 

 

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER