© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

TURMEPA 30. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA olağan genel kurul toplantısı, 23 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’da Koç Holding Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA olağan genel kurul toplantısı, 23 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00’da Koç Holding Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. TURMEPA Kurucu ve Onursal Başkanı Rahmi M. Koç’un ve dernek üyelerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kaptanoğlu yaptı. TURMEPA’nın 2021 yılı faaliyetlerini değerlendiren Kaptanoğlu, güncel projeleri ve 2022 vizyonunu da üyelerle paylaştı. 

Ardından derneğin 2021 yılı faaliyetleri ve bütçesi sunuldu, 2021 yılına ait yönetim ve denetim kurulu raporları oybirliği ile onaylandı. 2021 yılı için yönetim ve denetim kurulları ibra edildi ve 2022 yılı faaliyet programı ile bütçesi de kabul edildi. Daha sonra 2021 yılında gerçekleştirilen Genel Kurul’da yetki verilen Yönetim Kurulu’nun hazırladığı Şubeler ve Temsilciliklerin İşleyişi Hakkında Yönetmelik üyelerin onayına sunularak oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantının son bölümünde dernek üyeleri söz alarak tebrik ve temennilerini paylaştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER