© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Uber,den Mikonos'ta özel kiralık tekne

Binilen deniz aracı, adanın etrafındaki farklı duraklara sekiz kişiye kadar taşıyacak.

Uber'in Çarşamba günü New York City'de düzenlenen üçüncü yıllık Go-GET ürün etkinliğinde, araç çağırma şirketi yakında Yunanistan'da tekne seyahatini başlatacağını ve tatilcilere - ve tekne severlere - doğrudan Uber uygulaması aracılığıyla tekne rezervasyonu yapma fırsatı vereceğini duyurdu. .

Tekneyle yolculuk seçeneği, sekiz kişiye kadar Mikonos adasının çevresindeki destinasyonlara gemiyle seyahat etmesine izin verecek. Bu, Yunanistan'da desteklenen ilk konum olacak ve gelecekte daha fazlasının gelmesi olasıdır.

Uber daha önce, 2013'te San Francisco'daki kısa "Boat to Work" programı ve daha yakın zamanda Londra'daki Uber Boat dahil olmak üzere, özellikle işe gidip gelenler için başka tekne ürünleri sunmuştu.

Londra rotası teknik olarak Londra'nın banliyö feribot hizmeti Thames Clippers ve Uber arasındaki bir ortaklıktır; Uber markalı feribot biletleri, Uber uygulaması aracılığıyla rezerve edilebilir.

Ancak Uber, Mikonos'taki Uber Teknesinin benzersiz olduğunu çünkü müşteriler ve misafirleri için özel bir kiralama olduğunu söylüyor. Ve Londra'daki Uber Boat'ın aksine, üçüncü bir tarafa ait değildir. Spor ve canlı eğlence şirketi AEG, aslen Londra'da Uber Boat'a sahipti ve çoğunluk hissesini geçen yıl Northleaf Capital Partners'a sattı.

Uber, pandemi sonrası yolculuk paylaşımı geri tepse bile yeni pazarlara açılma baskısı hissedebilir. İlk çeyrekte, araç çağırma şirketinin ilk çeyrek kazançları tahminlerin üzerinde geldi ve şirketin hisselerinin %7 artmasına neden oldu. Uber, bu yıl işletme geliri kârlılığını artırmayı ve ilk çeyrekte çalışan sayısı düştükten sonra iş gücünü sabit tutmayı bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER