© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Yat Sektörünün Yeni Oyuncusu BLC Yachts

Yatçılık sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan BLC Yachts, yat satış, kiralama ve yat yönetimi konularında müşterilerine 360 derecelik bir hizmet vermek amacıyla, Göcek merkezli ofisinde faaliyete başladı.

Yatçılık sektörüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan BLC Yachts, yat satış, kiralama ve yat yönetimi konularında müşterilerine 360 derecelik bir hizmet vermek amacıyla, Göcek merkezli ofisinde faaliyete başladı. Şirketin kurucusu Candaş Balcı, sektörde edindiği 10 yılı aşkın deneyimi uluslararası standartlarla birleştirerek, müşterilerine modern ve yenilikçi bir hizmet vermeyi amaçlıyor.

Yat üretimi ve yat turizmi alanlarında dünyanın önde gelen ülkelerinden olmamıza rağmen, aracılık- brokerage faaliyetlerinde rekabetin gerisinde kalındığını belirten Balcı, uluslararası pazara hakimiyeti ve müşteri odaklı yaklaşımıyla, tekne sahiplerinin aracı firmalara olan bakış açılarını genişletmeyi planlıyor.

Sıfır ve ikinci el tekne satışında hizmet sunan BLC Yachts, 2018 Mural Yachts yapımı 46 metre uzunluğundaki süper yat METEOR’un satış listelerine dahil olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurdu. Çelik gövde ve aluminyum üst gövde yapısına sahip yatın genişliği 8,95 metre olup, iç mekanlardaki ahşap işçiliği göz dolduruyor. Her biri 1.200 HP gücündeki iki adet Cummins makineleriyle 16 knot sürata erişebilen METEOR , 12 knot seyir hızında 4.700 deniz mili menzile sahip. Rina klaslı ve MCA uygunluğu olan yatın fiyatı 19.500.000 Euro.

 

 

 

 

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER