© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Yenipazar'da Bu Kez Et Ve Balık Restoranı Açıldı

Pidesi ile ünlü Yenipazar'da, işletmeci Sefa Çiftçi bir ilki gerçekleştirerek ilçenin ilk ve tek et ve balık restoranını açtı.

Yenipazar Atatürk Caddesi'nde hizmete başlayan Çiftçi Et ve Balık Restoran, düzenlenen tören ile hizmete açıldı. İşletmeci Sefa Çiftçi, iş yerinde prensibin kaliteli hizmet, güler yüzlü yaklaşım olacağını ifade etti.
 
Kadın çalışanların hizmet vereceği restoranın açılışı öncesi konuşan Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, öncelikle bol ve bereketli kazanç temennisinde bulundu. Daha sonra da Başkan Savcı, temizliğe ve hijyene dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu. İşletme sahibi Sefa Çiftçi, ilçede olmayan bir eksikliği gidermek istedikleri için böyle bir işletme açma gereksinimi duyduklarını söyledi. Çiftçi, "Prensiplerimizin başında insanlarımıza kaliteli hizmet ve güler yüzle yaklaşmak olacak. Burada çalışan herkes bayan. Onun için gıda sektöründe bayanlarda var artık" diye konuştu.
 
Gerçekleştirilen konuşmaların ardından yapılan dua ile iş yerinin açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılan misafirlere pilav üstü tavuk ve ayran ikramında bulunuldu. Açılış törenine Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Belediye Meclis Üyeleri CHP'li Hasan Gemici ile MHP'li Behzat Tosun, Yenipazar Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kozbek, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hüseyin Ekici, Donduran Mahalle Muhtarı Ali Kara, Çiftçi ailesinin dostları, akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER