© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Yunan'lı armatöre baskın, 4 ölü

Yunanlı bir armatörün eski bir çalışanı, Pazartesi günü şirketin Atina'daki ofisinde üç kişiyi vurarak öldürdükten sonra kendini öldürdü.

Kaynaklara göre, kendisi birkaç yıl boyunca şirkette yönetici olarak görev yapmıştı.

Pazartesi günü Güney Atina'nın bir banliyösü olan Glyfada'daki bir armetörlük şirketinin merkez binasına silahlı saldırı düzenledi çıkan olay sonrasında üç kişi vurularak öldürüldü.

Failin şirketin eski bir çalışanı olduğu ve Mısırlı olduğu bildirildi. Mega TV'nin haberine göre, adamın Artemisiou Caddesi'ndeki ofislere baskın yaptığı ve pompalı tüfekle ateş açtığı, bunun sonucunda da üç kişinin hayatını kaybettiği ve intihar ettiği bildirildi.

Raporlara göre, üç kurban Elias Koukoularis (teknik bölüm başkanı), Antonis Vlassakis (Despina Karnessis'in kocası) ve Maria Karnessis (büyük hissedar Spyros Karnessis'in kız kardeşi) hayatunı kaybetti

Polis, yanında bulunan pompalı tüfekle intihar ettiği bildirilen saldırganı nakliye şirketinin bodrumunda ölü buldu.

Kaynaklara göre kendisi birkaç yıldır şirkette yönetici olarak görev yapıyordu.

Şirketten ihraç edilen fail, park alanından şirket binasına girdi. Başlangıçta asma kata gitti ve burada iki kişiyi vurdu, ardından ikinci kata geçerek başka bir kişiyi, muhtemelen bir kadını vurdu.

European Navigasyon 1979 yılında kuruldu. Şirket, iki suezmax shuttle tankerinin yanı sıra ürün ve kimyasal taşıyıcılarını da yönetiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER