© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Yunan'lı Milyarder den Rekor Anlaşma

Yunan milyarder bir ailenin bir değil, her biri 230 fit uzunluğunda üç süper yat sipariş etmesiyle rekor kıran bir işlem gerçekleşti

Katar kraliyet ailesi ve Suudi krallarını geride bırakan bu dikkat çekici anlaşma, uluslararası yatçılık sektörünün önde gelen iki oyuncusu International Yacht Company (IYC) ve The Italian Sea Group (TISG) tarafından duyuruldu.

Söz konusu gemiler, Admiral Fleet'in, özellikle de IYC'nin Küresel Yönetici Ortağı Michel Chryssicopoulos tarafından tasarlanan GC-Force modelinin bir parçasıdır.

Aynı anda üç süper yatın satın alınması, Admiral Fleet'in parlaklığının ve zengin Avrupalı ​​aileyi cezbetmesinin bir kanıtıdır.

Chryssicopoulos, IYC ile The Italian Sea Group arasında on yıldan uzun bir süre önce başlayan güçlenen ilişkinin altını çizerek heyecanını dile getirdi. Chryssicopoulos, başarılı teslimatlar için birlikte çalıştıkları İtalyan Deniz Grubu ekibine ve kurucusu ve CEO'su Giovanni Costantino'ya olan güvenini teyit ederek bu üç olağanüstü süper yat projesinin inşasını denetleyecek.

Motoryatlarla ilgili belirli ayrıntılar açıklanmamakla birlikte, Admiral GC-Force 70 yatları İtalyan Deniz Grubu'nun şirket içi tasarım stüdyosu Centro Stile tarafından üretilecek. Zarafetleriyle karakterize edilen bu yatlar, baştan sona cömert cam kullanımı sayesinde iç kısımları bol miktarda doğal ışığın doldurmasına izin veren zarif hatlara ve geniş güverte alanlarına sahip olacak.

 

Tamamlandığında, üç Admiral GC-Force 70 yatının her biri en az yedi lüks misafir kamarası ve on mürettebat kamarası içerecek. Yatların teslimi sırasıyla 2026, 2027 ve 2028 olarak planlanıyor.

The Italian Sea Group'un Başkanı Filippo Menchelli, satışın ekibinin profesyonelliği ve yatlarının üstün kalitesiyle elde edilen önemli bir dönüm noktası olduğunun altını çizerek satışla ilgili daha fazla bilgi verdi. Bu satın alma, dünya çapındaki mal sahiplerinin kuruluşlarına duydukları güvenin kanıtı niteliğindedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER