© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Balıkçılara Tekne Bakım Malzemesi Desteği Verildi

DYO ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, kent genelinde küçük ölçekli balıkçılık yapan 285 kişiye tekne bakım malzeme desteği verildi.

DYO ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, kent genelinde küçük ölçekli balıkçılık yapan 285 kişiye tekne bakım malzeme desteği verildi.

Türkiye’nin en köklü boya üreticisi DYO ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle, küçük ölçekli balıkçıların desteklenmesi projesi kapsamında 12 metrenin altında geleneksel yöntemler ile yeşil ruhsatlı ve mavi kart kayıtlı olarak balıkçılık yapan 285 kişiye tekne bakım malzemesi desteği yapıldı.

Birçok Farklı Sektörün Çözüm Ortağı

Kurulduğu günden beri her zaman çözüm odaklı çalışan, birçok farklı sektörlerden müşterilerinin ihtiyaçlarını analiz ederek çözüm üreten DYO, Hereke Prof. Ahmet Haluk Dursun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda da emekçilerin ihtiyacını karşıladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği kapsamında DYO, balık sezonu başlamadan önce 285 balıkçıya, Epoksi Sonkat Boya, Antifouling Boya, Epoksi Dolgu Macunu, balıkçı tulumu, tişört, şapka ve Türk Bayrağı’ndan oluşan paketleri armağan etti.

Topluma ve müşterilerine yüksek değer katan ürünler üretmeye devam eden DYO, insan odaklı ürünlerin yanında gerçekleştirdiği iş birlikleriyle de kurduğu sağlam bağ ve güçlü güven duygusunu nesilden nesile aktarmaya devam ediyor.

 

 

 

 

HABER GÖNDER

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER