© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Henry Schmidl şirketten ayrıldı.

Singapur'un SeaLead nakliye hattı, dört yatırımcıdan oluşan bir grup tarafından devralındı ​​ve mevcut genel müdür Henry Schmidl şirketten ayrıldı.

Ara dönemde, Liner yöneticisi ve halihazırda SeaLead Yönetim ekibinin bir parçası olan SC Chan, SeaLead'in başkanı olarak görev yapacak.

Konteyner ve gemi hizmetleri uzmanı SeaLead, bu hissenin derhal geçerli olmak üzere Singapur'un Eurasia Capital, Cayman Adaları'na kayıtlı Access Capital Funds ve Mauritius merkezli HCP Investments ile yeni bir yönetim kurulu kuracak olan Saral Incorp VCC SubFund'a ait olacağını söyledi.

Eurasia Capital, çeşitli sektörlerde birden fazla coğrafyaya yatırım yapan, Singapur'a kayıtlı çok amaçlı bir özsermaye ve borç fonudur.

HCP Investments, çeşitli pazarlarda ve sektörlerde hisse senetlerine, borç senetlerine, performans kredilerine, türevlere ve sorunlu varlıklara yatırım yapan Mauritius merkezli bir fondur.

Access Capital Funds, Cayman Adaları'na kayıtlı, sektörler ve coğrafyalar genelinde çok varlıklı yatırım stratejileri kullanan bir fondur.

Saral A.Ş. VCC Alt Fonu, sektörler ve coğrafyalar genelinde çok varlıklı yatırım stratejileri kullanan, Mauritius'a kayıtlı bir fondur.

Şirketin açıklamasında "Bu değişikliğin SeaLead'in operasyonlarında herhangi bir kesintiye yol açması, müşteriler, çalışanlar ve ortaklar için sorunsuz bir geçiş sağlaması beklenmiyor" denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER