© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

SVITZER, UZMAR'DAN 'SVITZER ESTELLE' TESLİMİ ALDI

Yeni RAstar 3200W serisi römorkörün UZMAR tarafından başarıyla teslim edilmesi, geminin Londra Limanı'na konuşlandırılması öncesinde törenle kutlandı

Önde gelen bir küresel römorkör tedarikçisi ve A.P Moller-Maersk'in bir parçası olan Svitzer Europe, şirketin Türkiye merkezli dünya standartlarında bir römorkör üreticisi olan UZMAR Tersaneleri ile devam eden ortaklığının bir parçası olarak inşa edilen ikinci römorkör Svitzer Estelle'in başarılı bir şekilde teslim edildiğini duyurdu.
 
Svitzer Estelle, Svitzer'in devam eden Avrupa filo modernizasyonu ve genişleme programında bir başka adımı temsil ediyor. Yeni inşa edilen, Robert Allan Ltd. tarafından tasarlanan RAstar 3200W, Svitzer tarafından Thames Nehri ve Medway Nehri üzerinde konuşlandırılacak ve şirketin yoğun Londra Limanı'ndaki operasyonlarını destekleyecek.
 
UZMAR Tersaneleri'nin Mayıs 2023'te teslim ettiği ilk römorkör Svitzer Elizabeth, şu anda Liverpool Limanı'nda hizmet veriyor. Svitzer'in UZMAR Tersaneleri ile ortaklığı, şirketin Avustralya'daki filosu için iki römorkör teslimatı ile başladı. Yıllar boyunca elde edilen başarı, iki işletmenin deniz römorkörcülüğü hizmetlerinin güvenli, verimli ve sürdürülebilir bir şekilde sunulmasını desteklemek için birlikte çalışmasını sağlamıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER