© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

UZMAR ile Augustea Gran Colombia Arasında Anlaşma

UZMAR Tersanesi, Augustea Gran Colombia ile 32 metrelik iki adet RAstar 3200 serisi römorkör teslimatı için anlaşma imzaladı.

UZMAR Tersanesi, Augustea Gran Colombia ile 32 metrelik iki adet RAstar 3200 serisi römorkör teslimatı için anlaşma imzaladı. 

RAstar 3200 serisi römorkörler mimarlık firması Robert Allan Ltd. tarafından tasarlandı ve UZMAR Tersanesi tarafından 2019 yılında inşa edildi. Römorkörler, İstanbul Ambarlı limanında hizmet veriyordu.

İmza töreni 09.12.2021 tarihinde İstanbul'daki UZMAR Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Anlaşma, UZMAR Yönetim Kurulu Başkanı A. Noyan Altug ve UZMAR satış ekibiyle birlikte, Augustea Gran Colombia Genel Müdürü Massimo Peluso, kıdemli proje ve sözleşme yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Törene ayrıca Rimorchiatori Mediterranei Ticaret Müdürü Giacomo Gavarone,  Andrea Mignone ve Maurizio Re online olarak katıldı.

Uzmar Yönetim Kurulu Başkanı Noyan Altuğ, Rimorchiatori Mediterranei Group ve Augustea Gran Colombia'nın filolarını genişletmek için UZMAR'ın inşa ettiği ve işlettiği römorkörleri seçmesinden gurur duyduğunu ve işbirliklerinin önümüzdeki yıllarda farklı projelerle daha da gelişeceğine ve büyüyeceğine yürekten inandığını söyledi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER