A.S.P.
parcababa-erce
İstanbul
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2411.2
  • BIST
    10247.23
  • BTC
    61450.15$
İLANIMIZ-1

Merakla Beklenen Mardi Gras

Merakla Beklenen Mardi Gras
Carnival Cruise Line, merakla beklenen Mardi Gras'ın tasarım detaylarını paylaştı. Hattın en yenilikçi gemisi 2020'de piyasaya sürülücek ve Kuzey Amerika'daki LNG destekli ilk yolcu gemisi olacak.

Mardi Gras, altı temalı bölge tarafından vurgulanan yeni heyecan verici deneyimlerinin yanı sıra çok sayıda popüler Carnival konuk favorisini sunacak.Geminin ayırt edici alanlarının her birinde, konuklar yemek, eğlence ve dinlenme seçenekleriyle kendi kişisel tatillerini yaratmanın eğlenceli ve akılda kalıcı yollarını bulacaklar.

Mardi Gras'taki konaklama birimlerinde 20'den fazla farklı lüks kamara odası kategorisi ve çok sayıda geniş ve lüks süit yer alacak. Mardi Gras, herhangi bir Carnival gemisindeki en geniş açık güverteleri ve geminin merkezi olarak hizmet edecek muhteşem bir atriyum ve konukların gemide ağırlanacağı çarpıcı bir odak noktası içerecektir.

Carnival Cruise Line Başkanı Christine Duffy, "Misafirlerimiz eğlenceyi seçip Mardi Gras'ta tatil rezervasyonu yaptığında, her şeyde büyük Karnaval ekibimizin sunduğu eğlenceli atmosfer ile zenginleştirilmiş birçok ilk ve heyecan verici deneyimi bulacaklar. Mardi Gras'ı herkes, her yaştan, ruh hali veya zevkinize uygun seçeneklerle kişiselleştirilmiş eğlenceli tatil deneyimi oluşturmaya davet etmek için özellikle tasarladık” dedi.

Altı alan Grand Central, French Quarter, La Piazza, Summer Landing, Lido ve The Ultimate Playground civarında toplanacak;

Grand Central (6-8 Güverte, gemi ortası): Konukların gemiye girdikleri anda şaşkınlık hissi yaratan dönüştürücü Grand Central, geleneksel atriyum konseptini, gündüz eğlence kompleksi ile muhteşem üçünü birleştirerek yeni zirvelere taşıyor - tavandan tabana pencereler ve geminin sancak tarafına bakan bir bar ve sosyalleşmek için mükemmel bir mekan olacak. Bir adım ötede, misafirlerine popülerliklerini yansıtacak şekilde mevcut gemilerdeki tasarımlardan genişleyen Bonsai Sushi ve Bonsai Teppanyaki mevcut. Konukların gece gösterilerinin tadını çıkarabilecekleri ilk özel Punchliner Komedi Kulübü ve konukları samimi ve iyi hissettiren bir ortamda bir araya getiren her zaman popüler olan Piano Bar 88 de bulunmaktadır.

French Quarter(Güverte 6, kıç): Canlı eğlenceyi benzersiz bir yemek ortamıyla birleştiren New Orleans kültürüne bir selam olarak, French Quarter Büyük Kolay'ın şenlikli ruhunu mükemmel bir şekilde yakalayan yeni barlar, müzikler ve yemek mekanları ile kaplı olacak . New Orleans'ın ruhu caz sahnesine çok yakından bağlı olduğu için, bu mahalle, canlı eğlence ve ferahlatıcı el yapımı kitaplarla geleneksel bir New Orleans caz klübüne giden iki katlı bir gezinti yolu ile bağlantılı. Bu yeni yemek ve eğlence seçenekleri hakkında daha fazla ayrıntı ve yeni bir Karnaval ünlü ortaklığının tanıtımı bu baharda ortaya çıkacak.

 

La Piazza (Güverte 8, geminin ortası): La Piazza'da konuklar, Carnival'ın üst düzey zengin mirasını gündelik aile tarzı Cucina del Capitano ve 24/7 Pizzeria del Capitano'dan otantik mutfağı ile kutlayan İtalya'ya taşınırlar. Yeni bir Akdeniz temalı deniz ürünleri restoranı. Ayrıca konukların gündüz cappuccino veya gece klasik İtalyan kokteyllerinin tadını çıkarabilecekleri bir bar vardır. Dolaşan müzisyenler ise herkesi eğlendirmektedir.

Summer Landing (Güverte 8, kıç): Nihai chill noktası olarak tasarlanan Summer Landing, uzun zamandır Carnival partneri Guy Fieri'nin yanı sıra, uzun zamandır devam eden Carnival partneri Guy Fieri tarafından hazırlanan füme barbekü favorilerine sahip genişletilmiş Guy's Pig & Anchor Smokehouse Brewhouse'a ev sahipliği. Dışarıda yazlardan esinlenerek eğlenmek için bir havuz ve jakuziler, yeni bir bar, Smokehouse Brewhouse için öğle yemeği tezgahı ve geniş bir dinlenme alanı ve burası Karnaval tatilinin yaşayacağı tüm eğlencenin tadını çıkarmak için ideal bir mekan olacak.

Lido (Güverte 16-17, arka): Karnavalın, çeşitli sıradan havuz kenarındaki restoranları ile ünlü ve Mardi Gras'ın genişletilmiş Lido'su, New England'dan ilham alan Deniz Ürünleri Kulübesi Guy's Burger Joint gibi mevcut Carnival favorileriyle yepyeni bir seviyeye taşıyacak ve BlueIguana Cantina Meksika lokantası, daha sonraki bir tarihte foodie hayranlarına ilham verecek olan bazı yeni konseptlerle birlikte açıklanacak.

The Ultimate Playground (18-20 Güvertesi, kıç): Uygun bir şekilde adlandırılan Ultimate Playground, 18-20 Güverte'yi kapsayacak ve konuklara güneşi ve eğlenceyi en büyükleri tarafından vurgulanan bu geniş ve ferah oyun alanında eğlenirken muhteşem deniz manzaraları sunuyor ve geniş bir SportSquare ile birlikte filodaki en kapsamlı Carnival WaterWorks su parkı. Nihai Oyun Alanı, konukların merakla bekledikleri BOLT'u bulabilecekleri yerdir: Aralık 2018'de ilan edilen denizde ilk rollercoaster olan Ultimate Sea Coaster.

Carnival Cruise Line Hakkında

Carnival Corporation & plc'nin bir parçası olan Carnival Cruise Line (NYSE / LSE: CCL; NYSE: CUK), Bahamalar, Karayipler, Meksika'ya 3-24 günlük yolculuk yapan 26 gemi ile "Dünyanın En Popüler Cruise Line®" ıdır. Riviera, Alaska, Hawaii, Kanada, Yeni İngiltere, Bermuda, Küba, Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda, Pasifik Adaları ve Güneydoğu Asya. Hattın şu an teslimat için planlanan üç yeni gemisi var - 2019'da Carnival Panorama ™, 2020'de Mardi Gras ve 2022'de henüz isimlendirilmemiş bir gemi.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!