A.S.P.
İstanbul
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

ADVETORİAL HABER

Biz, denizcilik camiasına günlük olarak dünyanın dört bir yanından denizcilik ve deniz ticareti ile ilgili güncel haberleri sunan, DENİZ TİCARET GAZETESİ ismini taşıyan 40 yıllı bir yayınız çevrimiçi denizcilik gazetesi içeren günlük denizcilik haberleri web sitemiz aracılığıyla, artık size gemi sahiplerine, gemi taşımacılığı şirketlerine, teknik ve ticari gemi yöneticilerine ve operatörlerine, liman acentelerine, liman operatörlerine denizcilik bağlantılı ürünlerinizin ve nakliye hizmetlerinizin reklamını yapma ve tanıtma şansı sunuluyor. , nakliye komisyoncuları, ihracat ve ithalat şirketleri, kargo ve emtia tüccarları, denizcilik yöneticileri ve profesyonelleri, bankalar ve finans kurumları. Başka bir deyişle, bize reklam vererek, tüm denizcilik endüstrisinde çok çeşitli karar vericilere ve satın alma gücüne ulaşacaksınız. 

Şartlar ve fiyatlar da dahil olmak üzere en uygun reklam paketinize yönelik teklifimizi almak için  lütfen [email protected]  adresinden bize e-posta gönderin .

We are the newly launched daily shipping news website named DENİZ TİCARET GAZETESİ, which is offering updated 40 year on shipping and maritime trade from around the world on a daily basis to the maritime community. Through our daily shipping news website with the online shipping newspaper, you are now offered the chance to advertise and to promote your shipping connected products and shipping services to shipowners, shipping liner companies, technical and commercial ship managers & operators, port agents, port operators, freight forwarders, export and import companies, cargo and commodity traders, maritime executives and professionals, banks and financial institutions. With other words by advertising with us you will reach a huge range of decision makers and purchasing power in the entire shipping industry. 

Please email us on [email protected] for obtaining our offer for your most suitable advertising package including terms and prices for same. 

 

Editoryal reklam, bir yayındaki editoryal özellik gibi görünmek üzere tasarlanmış bir reklam biçimidir. Temel olarak basılı veya çevrimiçi olarak görünen ancak bir haber makalesi veya makale tarzında yazılmış ücretli bir reklamdır.

FİYAT / PRICE  - HABER BAŞINA / PER NEWS, 50 DOLAR

Deniz Ticaret Gazetesi,  reklam verenlere yönelik editoryal  reklamlar yayınlamaya başladı.

Editoryal Haber'in mucidi 1946 yılında Parkway,isimli şirket müşterilerini kaydetmeye başladığı zaman bir atılım yaptı ve  büyük bir başarıyla reklamlar aracılığıyla PR işlevi görecek PRPro'lar yarattı.

Parkway'in başkanı Sheldon Schorr, reklam hazırlamada bir liderdi ve "bir şirketin veya kişilerin markasını pasif olarak tamamlamayı amaçlayan" alıntılardan, marka referanslarından ve ticari geliştirmeden yararlanarak çok sayıda süreli yayına, özellikle de dergilere yılda yüzlerce reklam yerleştiriyordu.

Diğer editoryal içerik türlerinden daha uygun fiyatlı ve basın bülteninden çok daha başarılı." bulunuyordu.Tarihsel olarak, reklamlar daha az hoş karşılanmıyordu ve gazeteler "dergi reklamlarının halka nasıl hizmet ettiğini bile gösteriyordu".

An advertorial is a form of advertising that is designed to look like an editorial feature in a publication. It is essentially a paid ad or advertisement that appears in print or online but is written in the style of a news article or feature.

An advertorial is an advertisement in the form of editorial content. The term "advertorial" is a blend (see portmanteau) of the words "advertisement" and "editorial." Merriam-Webster dates the origin of the word to 1946.

Advertorials, especially those that are not clearly disclosed, are the subject of controversy in journalism ethics and marketing ethics. Researchers have found that they often mislead readers who are unaware of their origin, co-opting and damaging a publication's reputation. As many as two thirds of readers confuse advertorials for reporting, according to a 2016 study.

Publishing began publishing advertorials for advertisers. Parkway began enlisting clients and created PRPros to function as PR via advertorials with great success. Sheldon Schorr, the president of Parkway, was a leader in the crafting of advertorials and placed hundreds a year in scores of periodicals, especially magazines, utilizing quotes, brand references and trade enhancement, "meant to complement a company or persons' brand passively and more affordably than any other form of editorial content with much greater success than a press release". Historically, advertorials were less frowned upon and newspapers would even "show how magazine advertising is serving the public".

WHERE NEWS IS SERVICED SOCİAL PLATFORMS  / HABERLERİN SERVİS EDİLDİĞİ SOSYAL PLATFORMLAR