© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

12/04 Navlun Piyasası Raporu

IC Shipbrokers Tarafından Sunulan 12/04 Navlun Piyasası Raporu

IC Shipbrokers bugünün navlun piyasası raporuna hoş geldiniz. Size günümüzün navlun piyasası hakkında bir fikir veriyor ve navlun piyasasına ilişkin en son göstergelerle ilgili bir güncelleme sunuyoruz.

Capes ve panamax boyutlarının olumlu bir eğilim göstermesi ve diğer boyutların bugün istikrarlı bir eğilim sergilemesi nedeniyle pazar, kuru dökme yük piyasasına yönelik karışık aktivite seviyeleriyle geri döndü.

Capesize'lerin bugün hafif bir iyileşme eğilimi vardı ve bu, temelde tüm alanlarda ve her yönde hafif artış oranlarıyla sonuçlandı. Panamax büyüklüğü için aktivite bugün marjinal olarak daha iyiydi ve piyasa tüm alanlarda ve yönlerde küçük artış oranlarıyla tepki verdi.

Supramax vehandysize kuru kargo tonajı için piyasada bugün normal aktivite seviyeleri görüldü. Supramax tonajı temelde tüm alanlarda veya yönlerde çok küçük artış oranlarına sahipti. Handysize gemiler için pazarda ince aktivite değişmedi ve çoğu alan ve yönde istikrarlı ve hemen hemen değişmeyen oranlarla sonuçlandı.

Avrupa koster pazarında bugün yavaş veya bekle ve gör faaliyeti yaşandı. Baltık Denizi bölgesinde veya Kıta Avrupası'nda navlun oranları değişmedi, hatta çok az düşme eğilimi gösterdi. Karadeniz Bölgesi'nde navlun oranları bugün yine hafif düşüşlerle seyrederken, Akdeniz'de de düşüş oranları daha fazla görüldü.

Tanker pazarında bugün karışık bir faaliyet seviyesi vardı. Ham petrol tankerleri çok az gelişme gösterdi ve bu da çoğu alan ve yönde hafif artış oranlarına yol açtı. Ürün tankeri piyasası bugün yine daha yavaş bir faaliyet gösterdi ve bu, çeşitli yükleme alanlarında oran seviyelerinin düşmesine neden oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER