© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

ASCO Başkanı Şuşa" gemisini ziyaret etti

ASCO Başkanı Rauf Valiyev, Aliağa'daki yabancı sularda seyreden "Aframax" tipi "Şuşa" gemisini ziyaret etti

"Azerbaijan Hazar Sea Shipping" CJSC (ASCO) Yönetim Kurulu Başkanı Rauf Valiyev, İzmir Aliağa limanında uluslararası sularda Azerbaycan bayrağı altında seyreden "Aframax" tipi "Shusha" gemisini ziyaret etti.

Başkan öncelikle gemi mürettebatının çalışma koşullarını tanıdı, sorunlarıyla ilgilendi, öneri ve dileklerini dinledi.

Daha sonra Rauf Valiyev komuta heyetiyle bir araya gelerek geminin işletilmesi ve yönetimi hakkında görüş alışverişinde bulundu. Gemi kaptanına uluslararası standartlara uygun olarak yük taşıma faaliyetleriyle ilgili bir takım görevler vererek, liman kontrol müfettişleri tarafından yapılan denetimlerde mevzuat gereklerine uyulmasının önemine dikkat çekti. Ayrıca sağlık, iş güvenliği, güvenlik, disiplin gibi konulara da değinerek denizcilerin bu konuda sorumluluk ve yükümlülüklerinden bahsetti.

ASCO Başkanı, gemi mürettebatına kargo taşımacılığındaki aktif rollerinden dolayı teşekkür ederek denizcilere keyifli yolculuklar diledi.

Belirtmek gerekir ki, "Aframax" tipi gemi "Şuşa", 15 Haziran 2023 Ulusal Kurtuluş Günü'nde, ülkemiz sınırlarından çok uzakta, Singapur'da hizmete açılmış ve üç renkli bayrağımız, 15 Haziran 2023 tarihinde Singapur'da göndere çekilmiştir. gemi. Diğer Aframax tankerleri gibi Şuşa'nın da ölü ağırlığı (yani brüt taşıma kapasitesi) yaklaşık 115.000 tondur.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER