© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi 4 Ekim'de Başlıyor

Ankara Sanayi Odası tarafından T.C. Milli Savunma Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi - DLSS, 4 -5 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşecek.

Ankara Sanayi Odası tarafından T.C. Milli Savunma Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi - DLSS, 4 -5 Ekim 2022 tarihlerinde Hilton Garden Inn Gimat’ta gerçekleşecek.

Zirve’de alanında uzman konuşmacılar, 500 milyar dolarlık hacme ulaşması beklenen askeri lojistik sektöründeki en son teknolojileri ve sivil sektörün adaptasyonunun sağlayacağı fırsatları masaya yatıracak. Stant alanlarında da savunma sanayii temsilcileri en yeni teknolojilerle ürettikleri ürün ve projeleri sergileyecek.

4 Ekim 2022 tarihinde saat 09.30’da Zirve’nin açılışını; T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail DemirAnkara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin ÖzdebirSavunma ve Havacılık Sanayii İmalatçılar Derneği (SASAD) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Okyay ile DLSS Organizasyon Komitesi Başkanı Sami Atalan gerçekleştirecek.

 

HABER GÖNDER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER